Teambuilding loopt wansmakelijk uit de hand met nep-executie filmpjeTeambuilding loopt wansmakelijk uit de hand met nep-executie filmpje

Een dagje karting voor de medewerkers van de HSBC-bank eindigt in 6 ontslagen na een ziekelijk filmpje op Instagram. Dat schrijft The Sun.

 

Tijdens een teambuilding op de karting-baan in Birmingham kwamen zes medewerkers op het idee een IS-executie na te spelen en het filmpje op Instagram te posten. Het werd nadien terug verwijderd, maar niet voor het werd gespot door andere collega's. "Het is schokkend dat ze denken dat dit grappig is", vertelt een bron aan The Sun. 

 

HSBC-bank kon er in ieder geval niet mee lachten en zette de heren op straat. "We tolereren ongepast gedrag niet. Van zodra The Sun de video onder onze aandacht bracht hebben we beslist de werknemers in de video te ontslaan. Dit is een weerzinwekkende video en HSBC wil zich verontschuldigen aan wie zich erdoor beledigd voelt."

 

Waar ligt de grens?

Hoewel de meesten het er mee eens zullen zijn dat dit filmpje er over is, is het niet altijd even duidelijk wat wel en niet kan op een bedrijfsuitje. Benadruk als organisator dat dezelfde 'gedragsregels' en 'Social Media policy' als op de werkvloer van toepassing zijn. 

 

Lees het originele verhaal op de website van The Sun.

 

Bron: Foto: The Sun - 15-07-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant