Het is in, het is fun, het is een themafeest!

Het is in, het is fun, het is een themafeest!

De klanten van MerryMakers vragen er steeds vaker naar. "Ze willen graag dat we iets bedenken dat bij hen en de reden van het event past."

 

"Zo kunnen ze als het ware, net als in een themapark, door hun themafeest wandelen. Het prikkelt de fantasie en neemt de gasten weg uit de dagdagelijkse realiteit", vertelt Anne Geenen van MerryMakers.

 

Van de uitnodiging tot het bedankje, in de decoratie en de dresscode, bij het entertainment en de speeches, zelfs in de hapjes en de drankjes is een verwijzing naar het thema terug te vinden. Wie of wat er ook gevierd wordt, een gepaste thematiek om een uniek event te organiseren, is na een kennismakingsgesprek vaak meteen gevonden. Een internationaal bedrijf kiest 'reis rond de wereld' als thema voor hun teambuilding, een bruidspaar dat in Frankrijk trouwt, geeft na het burgerlijk huwelijk een 'Vive la France' drink. Een jarige jonge fan, wil graag een 'Ghost Rockers' feest.

 

"Themafeesten zijn een succes omdat het werkt. Bij de gasten wordt een gevoelige snaar geraakt. Ze maken van bij het begin deel uit van een feestelijk verhaal en gaan er gegarandeerd vol in mee."

 

  

Stijl

MerryMakers kan jouw feest aankleden zoals jij dat wilt. Elk detail wordt afgestemd op het gekozen thema. Deze zomer is vintage decoratie een veelgevraagde stijl, die kan worden gecreëerd door onder andere het gebruik van strobalen, houten dienbladen, krijtborden met inspirerende quotes, weckpotten met verse kruiden of veldbloemen, ... "Je kan vintage items terugvinden op onze website onder de titel verhuur/verkoopcorner."

 

Een blik in de toekomst

MerryMakers kan je nu al melden dat ze werken aan twee originele, leuke, betaalbare concepten. Het zo typisch Amerikaanse Halloween wordt langzaam maar zeker ook bij ons gevierd. "MerryMakers deelt graag met jou onze ideeën, om de kwade geesten van uw event weg te houden."

 

"Iets later op het jaar kunnen we bij jou thuis of op een exclusieve locatie een mini Kerstmarkt organiseren. Met een vleugelpiano, Kerstliedjes, Glühwein, vuurkorven, sneeuwmachines en natuurlijk ontelbare kaarsen en kerstlichtjes. Zo verwelkom je jouw gasten in een magisch winter-wonderland. Wanneer je ons liked op Facebook, blijft je zeker op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent deze projecten."

www.merrymakers.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Apéro Skype, het nieuwe normaal?
Grunewald.bar|31 May 2020

Het was wat bruusk dat dit fenomeen zijn intrede deed. Maar we raakten er snel mee vertrouwd .....

Tijd zal uiteraard uitwijzen of deze vorm van aperitieven een lang leven is beschoren.

Maar intussen kunnen we niet bij de pakken blijven zitten. Met Grunewald.bar heb ik me dan ook vol op dit fenomeen gericht.

De eerste bestellingen hebben we mogen ontvangen. Maar we zijn er nog lang niet. Dit zal voor mijn bedrijf (reeds 12 jaar fulltime actief in de sector) het 'make or break' moment zijn. Maar 'break' staat voor onze zwaar getroffen sector niet in het woordenboek. Daarom steken we ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures