Tonic & Gin is nog steeds in

Tonic & Gin is nog steeds in

The Bartenders Company, gekend voor zijn unieke cocktails, boeiende workshops, alcoholvrij aanbod en concepten als Aperitivo Italiano, scoort nu ook met gin-tonic. Peter Grunewald zet in no time je eigen gin-tonic bar op, verwent je gasten met een boeiende workshop en zet je ook thuis aan de slag met zijn heldere 'how to'-filmpjes.

 

 

Het hippe gin-tonic barmeubel is speciaal op maat gemaakt en kan je groot of klein opzetten, naargelang het aantal gasten. Op amper een uur tijd staat jouw persoonlijke gin-tonic bar klaar. The Bartenders Company serveert er vier verschillende gin-tonics en twee heerlijke cocktails op basis van gin. Heb je een specifieke vraag, dan maken de cocktailshakers graag een aanbod op maat. 

 

Gin-tonic cocktailworkshop

Wil je ook zelf fun beleven met het maken van je eigen drankje? Kies dan voor een gin-tonic cocktailworkshop. Die start met een gin-tonic 'perfect serve', volgens de regels van de kunst. Al snel merk je dat aan een vakkundige gin-tonic heel wat meer aan te pas komt dan enkel gin en tonic. Je leert alles over gin en de combinatie van deze heerlijke drank met andere ingrediënten. En je maakt je eigen gin cocktail, met assistentie van 'the bartenders'. En wie weet, win jij de eerste prijs in de zoektocht naar de ultieme gin cocktail.

 

Gratis e-book en filmpjes

Elke deelnemer aan de workshop krijgt gratis het e-book 'Cocktails op mensenmaat' mee. Ook dit is een volledig nieuw concept van The Bartenders Company. Naast het e-book biedt 'Cocktails op mensenmaat' ook een online platform. Daarop vind je filmpjes over hoe je zelf cocktails maakt volgens de regels van de kunst. Zo ga je ook thuis aan de slag met eenvoudige producten uit de supermarkt. Met deze twee filmpjes heb je alvast een voorproefje:

 

 

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Advertenties