Opvallende combinatie van live muziek en DJOpvallende combinatie van live muziek en DJ

Jaxx heeft al veel succes geboekt op zakelijke events, met hun verrassende mix tussen het house- en club-geluid van een DJ en de muzikaliteit van live muzikanten. Nu is het tijd voor de volgende stap met een mixtape, promovideo en een vernieuwde stijl.

 

De optredens van Jaxx worden gekenmerkt door stijl, muzikaliteit en veelzijdigheid. De muziek klinkt goed en de band ziet er stijlvol uit. Daardoor speelt Jaxx op het moment vooral op zakelijke events, met optredens voor Audi, Bijenkorf en de Belgische verkiezing van de Voetballer van het Jaar.

 

"Na veel goede reacties gaan we ons nu ook meer richten op clubs en festivals. Dit doen we door kortere en strakkere sets te spelen die aansluiten op de vraag. We kunnen een zakelijk event openen met lounge en relaxte house, maar net zo lief sluiten we een clubavond af met hardere house en een vleugje techno."

 

Ondanks het strakke samenspel heeft Jaxx nog steeds een grote liefde voor improvisatie en spontaniteit in hun muziek. Met ervaren muzikanten zoals saxofonist Coen (speelt o.a. bij Typhoon) kun je daar natuurlijk niet omheen.

 

Met een DJ, saxofonist, contrabassist, toetsenist en zangeres heb je een complete band staan. Maar wel op een manier die je in eerste instantie niet zou verwachten. Benieuwd naar het geluid en de gezichten van Jaxx? Bekijk de promovideo en luister naar de mixtape.

 

 


www.showdesign.nl/artiesten/jaxx

advertorial12-05-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht