Opvallende combinatie van live muziek en DJOpvallende combinatie van live muziek en DJ

Jaxx heeft al veel succes geboekt op zakelijke events, met hun verrassende mix tussen het house- en club-geluid van een DJ en de muzikaliteit van live muzikanten. Nu is het tijd voor de volgende stap met een mixtape, promovideo en een vernieuwde stijl.

 

De optredens van Jaxx worden gekenmerkt door stijl, muzikaliteit en veelzijdigheid. De muziek klinkt goed en de band ziet er stijlvol uit. Daardoor speelt Jaxx op het moment vooral op zakelijke events, met optredens voor Audi, Bijenkorf en de Belgische verkiezing van de Voetballer van het Jaar.

 

"Na veel goede reacties gaan we ons nu ook meer richten op clubs en festivals. Dit doen we door kortere en strakkere sets te spelen die aansluiten op de vraag. We kunnen een zakelijk event openen met lounge en relaxte house, maar net zo lief sluiten we een clubavond af met hardere house en een vleugje techno."

 

Ondanks het strakke samenspel heeft Jaxx nog steeds een grote liefde voor improvisatie en spontaniteit in hun muziek. Met ervaren muzikanten zoals saxofonist Coen (speelt o.a. bij Typhoon) kun je daar natuurlijk niet omheen.

 

Met een DJ, saxofonist, contrabassist, toetsenist en zangeres heb je een complete band staan. Maar wel op een manier die je in eerste instantie niet zou verwachten. Benieuwd naar het geluid en de gezichten van Jaxx? Bekijk de promovideo en luister naar de mixtape.

 

 


www.showdesign.nl/artiesten/jaxx

advertorial12-05-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]