Nieuwe vakbeurs Sales Summit in Jaarbeurs

Nieuwe vakbeurs Sales Summit in Jaarbeurs

Beursorganisator OGZ, organisator van o.a. Festivak, lanceert een nieuwe vakbeurs 'Sales Summit' in Jaarbeurs Utrecht.

 

De Sales Summit, op 21 en 22 april in de Jaarbeurs Utrecht, richt zich op iedereen die zich bezig houdt met sales, sales-activiteiten of affiniteit heeft met verkoop. Onder de bezoekers vallen bijvoorbeeld CEO's, Sales Managers, Managing Directors, Sales professionals, ZZP-ers en werkzoekenden voor een Sales-functie.

 

Han Bosman, directeur van OGZ licht toe: "Een grote uitdaging voor bedrijven is het behoud van een kwaliteitsvol Sales-team dat goed presteert. Als Sales-beoefenaar is het van groot belang om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied 'sales'. En de vakbeurs Sales Sumit speelt hierop in door vraag en aanbod bijeen te brengen."

 

De beursvloer van de Sales Sumit is onderverdeeld in 4 onderdelen: 'Sales Support', 'Werving & Selectie', 'Business Dating Area' en 'Lezingen & Workshops'. De onderdelen 'Sales Support' en 'Werving & Selectie' brengen vraag en aanbod bijeen. Bij de 'Business Dating Area' vinden speed-date sessies plaats tussen bezoekers en exposanten.

www.salessummit.nu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures