Wil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE Conference

Wil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE Conference

Op 24 juni viert MPI Belgium haar 20e verjaardag tijdens de MPI BE Conference. Als deelnemer wordt je er ontvangen en behandeld op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt!

 

De prachtige locatie van Château Fond'Roy, een parel van een kasteel ooit verworven door de koning van België, is de exclusieve locatie voor de BE Conference 2015. Het thema: 'Its' all about you'.

 

"Alle deelnemers staan gedurende de hele dag op bijzondere wijze centraal tijdens deze BE Conference. Het gehele programma is ontworpen om de service en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen dat geen vergelijking kent in de MICE sector. Je zal worden behandeld als een koning en koningin gedurende de gehele dag. Tevens zal je op een plezierige manier leren hoe je de service & gastvrijheid tijdens jullie evenementen, locatie, hotel of bedrijf kan verbeteren", aldus Mariska Kesteloo, Executive Director, MPI Belgium Chapter.

 

Keynote spreker: Vincent Vermeulen

Vincent Vermeulen is de oprichter en managing director van de butlerschool. Met meer dan 20 jaar ervaring, is hij de 4e generatie gastvrijheid professional en enorm gepassioneerd over service. Tezamen met zijn team of butlers zal hij jullie dag omvormen tot een onvergetelijke ervaring.

 

Let op: Plaatsen zijn beperkt! Dit om iedere deelnemer de service en kwaliteit te bieden. Registreer nu en beleef de unieke ervaring.

www.mpi-belgium.be

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures