Ontdek 3 unieke cocktailconcepten voor jouw zomerevent

Ontdek 3 unieke cocktailconcepten voor jouw zomerevent

Met de zomer in aantocht zorgen tuinfeesten en BBQ events voor een flinke dosis sfeer. En wat fleurt zo’n zonnig evenement meer op dan een smaakvolle, frisse en vrolijke cocktail?

 

The Bartenders Company heeft 3 leuke cocktailconcepten klaar om jouw zomers evenement culinair op te luisteren.  

 

Cocktailbar, ook alcoholvrij

Wat dacht je van een cocktailbar met vers gemaakte cocktails? The Bartenders Company maakt enkel cocktails à la minute en helemaal volgens de regels van de kunst. Vraag zeker naar hun eigen creaties. Die zijn super lekker. Wist je dat deze creatieve barmannen ook een ruim assortiment alcoholvrije cocktails aanbieden? Op het tuinfeest van VOKA (Kamer van Koophandel) in de Zoo van Antwerpen serveerden ze meer dan 1.000 alcoholvrije drankjes. En die werden stuk voor stuk gesmaakt door de enthousiaste VIP’s die nuchter wilden blijven.  

 

Fun cocktailworkshops

Zin om met de collega’s op een leuke manier cocktails te leren maken? Met The Bartenders Company Workshop krijg je info en entertainment en ga je ook zelf aan de slag. Wie maakt de beste mojito? Wie is de snelste cocktailmixer? De winnaar gaat aan de haal met de titel ‘Mojito Maker 2015 van het bedrijf’. En bij jouw volgende feestje is hij of zij de man of vrouw van dienst.  

 

Aperitivo Italiano

Tijdens de Aperitivo Italiano geniet je van heerlijke drankjes en antipasti, geïnspireerd op Milanese specialiteiten. De aperitiefdrankjes hebben een alcoholpercentage dat vergelijkbaar is met een glas wijn. En ook hier kan je een ruim aanbod aan alcoholvrije alternatieven proeven. De antipasti zijn stuk voor stuk fijnproevershapjes. En nieuw in het aanbod van Aperitivo Italiano zijn de pizza's, ter plaatse gebakken in authentieke houtovens. Dit is een ideale formule voor een afterwork party of een netwerkdrink en een origineel alternatief voor een BBQ.  

 

Meer info over deze 3 originele formules:

grunewald.bar

Bron: cocktails, apiritief

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Advertenties