Veldeman accommodaties vallen in de prijzen

Veldeman accommodaties vallen in de prijzen

Op maandag 30 maart werden in Kinepolis Antwerpen de BEA awards uitgereikt. Twee evenementenbureaus die hun creativiteit loslieten in een Veldeman accommodatie wonnen zilver.

 

Het Zonhovense To The Point Events, dat voor het 4e opeenvolgende jaar genomineerd werd, sleepte een zilveren BEA award in de wacht voor het schitterende evenement '50 jaar Van Zon'. In de indrukwekkende feesttent van Veldeman, die een prachtig zicht bood op het Landcommanderij van Alden Biesen, werd het voor de 2.000 gasten een dag om nooit te vergeten. De fuifnummers werden getrakteerd op een wervelende show met muzikale toppers zoals Maarten Cox, Duplicate, DJ Ward en The Soulbrothers.

 

Ook het Gentse New Balls Please behaalde een verdiende zilveren award voor de officiële opening van de nieuwe 'Callebaut Chocolate Academy' in Wieze (foto). Veldeman plaatste met veel trots de tijdelijke accommodatie voor dit prachtige evenement. De gasten werden verrast met een spectaculaire openingsshow, veel muziek, interessante speeches en natuurlijk... heerlijke chocolade!  

www.veldemangroup.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures