Start-up: Lowdown voor slimmer vergaderen

Start-up: Lowdown voor slimmer vergaderen

De iPhone-app Lowdown heeft maar één doel: slimmer vergaderingen plannen. En wat verstaat Lowdown onder slimmer? Want het plannen zelf verloopt niet echt spectaculair sneller of beter dan met een andere tool.

 

Waar Lowdown wel slimmer is: je hebt onmiddellijk een pak meer informatie over de aanwezigen en de locatie dan bij een meer gangbare agendaplanner, zoals Outlook of Gmail.  

 

De app zoekt alle beschikbare informatie op LinkedIn, Google en Twitter en andere web bronnen over de andere deelnemers aan de vergadering. Zo heb je alle relevante informatie bij de hand: je weet wie er aanwezig is, wat de zakelijke achtergrond van die mensen is, wie hun contacten zijn en voor welk bedrijf ze werken. Verder geeft de app jou alle mogelijke informatie over de locatie, inclusief routeplanner via Google Maps. Tenslotte heb je de HERE-functie. Hiermee kan je de anderen laten weten dat je bent aangekomen op je meeting.  

 

Wat kost deze app? De app zelf is gratis. Maar je moet de app-makers wel een hoop data in de plaats geven. Zoals toegang tot al je contacten en hun informatie op LinkedIn. Zo weet Lowdown in welke bedrijven en profielen jij interesse hebt. Ook geef je de app toegang tot jouw tijdsbesteding en de locaties die je bezoekt. De app weet namelijk exact wanneer je vergadert en waar. Lowdown is momenteel ook enkel beschikbaar voor iOS.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.   

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures