Start-up: Slidebox

Start-up: Slidebox

Dé tool voor het beheren en sturen van presentaties tijdens je congressen en evenementen heet Slidebox. Weg met technische haperingen, moeilijke overgangen en storende onderbrekingen.

 

Slidebox zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en alle aandacht naar de spreker en zijn boodschap gaat.  

 

Hoe werkt Slidebox?

  • Je laadt op voorhand je presentatie op via de beveiligde online portal van Slidebox. Alle populaire presentatieformats worden ondersteund: Powerpoint, Apple Keynote, Prezi, PDF, …  
  • Geen presentatie zonder testing. De presentaties worden op voorhand grondig getest. Spelen de filmpjes af? Werken de animaties? Komt het geluid mooi door? Aanpassingen zijn vanzelfsprekend mogelijk.
  • Tijdens de presentatie kan je als eventorganisator real-time informatie en feedback krijgen. En in de pauzes laat het systeem toe om bijvoorbeeld programma- of sponsorinformatie toe te voegen.  

Slidebox biedt niet alleen een platform en IT-oplossing, maar een volledige dienstverlening. Zo vermijd je de typische technische struikelblokken tijdens presentaties. Resultaat: een hele opluchting voor jou als evenementenorganisator én een gerust gevoel voor de sprekers.  

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.

www.slidebox.nl

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures