Bestseller EVENTS krijgt vervolg! Schrijf jij mee als expert?

Bestseller EVENTS krijgt vervolg! Schrijf jij mee als expert?

Heb jij altijd al eens willen meewerken aan een boek? Wel, dit is je uitgelezen kans! eventplanner.be /.nl werkt aan een volledig herziene uitgave van de bestseller EVENTS2 en doet daarvoor beroep op jouw medewerking. EVENTS3 komt in 2017 op de markt.  

 

Net zoals bij de eerste twee edities streven we naar een boek vóór en vooral dóór de eventsector. Tientallen eventprofessionals werkten al mee aan de bestseller. Voor EVENTS3 doen we opnieuw beroep op jullie kennis en ervaring! Welke topics moeten volgens jou zeker aan bod komen? Wat zijn de trends van het moment die we in de eerste versies van het boek schaamtevol vergaten? Welke tips, praktijkvoorbeelden, … wil jij graag delen met de rest van de eventsector? Wat heeft geleid tot het succes van je event? Welke valkuilen moet je zeker vermijden? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of stuur een mail naar redactie@eventplanner.be.

 

Onze redactie maakt een selectie van de boeiendste en meest waardevolle tips en cases. Uiteraard vermelden we jouw naam of bedrijfsnaam in het dankwoord als je dat wenst. Anoniem blijven kan ook (wanneer je bijvoorbeeld een valkuil wil illustreren). Stuur enkel teksten door waarvan je zelf de rechten hebt of de toelating voor publicatie.  

 

Eventfoto's gezocht

Net zoals in de eerste twee edities van EVENTS, willen we het boek illustreren met mooie sfeerfoto's. We zijn dus op zoek naar sprekende, treffende foto's met een evenement in de hoofdrol. Op onze wishlist: mooie, artistieke foto's in hoge resolutie. Wellicht heb jij er nog wel enkele in jouw collectie? Belangrijk is wel dat de beelden rechtenvrij zijn en dat je over alle nodige rechten en toestemmingen beschikt om ze te laten publiceren. Mail jouw foto's naar redactie@eventplanner.be en misschien selecteren we jouw foto voor EVENTS3!

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Monday
Meer weer

Vacatures