Op 1 of 2 april naar event 15? Waarom zou je?Op 1 of 2 april naar event 15? Waarom zou je?

Er zijn diverse redenen om naar event 15 te gaan, althans dat vindt de organisatie van de vakbeurs. "Omdat een opsomming van de hoogwaardige programma-items en toonaangevende standhouders al snel lijkt op 'wij van wc-eend adviseren wc-eend' stellen we je graag in de gelegenheid om je eigen conclusies te trekken", aldus de organisatie.

 

Op beursdag 1 opent Fons de Poel het programma met een levendige keten van krachtige reportages en scherpe interviews, interacties en stellingnames. Experts uit de antropologie, communicatie en diverse andere disciplines benaderen vanuit eigen oogpunt de vraag of een evenement noodzaak is of luxe. Fons betrekt aan de hand van stellingen ook het publiek bij de zoektocht naar het antwoord op de vraag: zijn we de weg kwijt in menselijke communicatie?

 

Als beursbezoeker kan je gratis deelnemen aan deze sessie (en dat geldt overigens ook voor het grootste deel van de overige programma-items). Om de beurs gratis te bezoeken kan je je nu aanmelden op de website event.nl waar je ook een overzicht vindt van de standhouders en het programma. "Maar dat begint al weer teveel op reclame te lijken dus kom naar event 15 en ervaar het lekker zelf!"


www.event.nl

19-02-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?
Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant