Flexibele tewerkstelling in de eventsector

Flexibele tewerkstelling in de eventsector

Anno 2015 kan je je niet meer veroorloven nonchalant om te springen met tijdelijke tewerkstelling. De wetgeving is complexer, bevat meer regels en wordt door inspectiediensten streng opgevolgd. Ook in de eventsector.


Flexpoint Event Services heeft 10 jaar ervaring in het flexibel payrollen van studenten, event-, horeca- en securitypersoneel. Het bedrijf neemt de administratieve verantwoordelijkheden van je over zodat jij je kan focussen op het evenement zelf.

"Met jarenlange ervaring, een interne juridische dienst en een 24/24 permanentiedienst verzorgen wij momenteel de inschrijvingen en verloningen van talrijke securitybedrijven, hostessenbureaus, nachtclubs, promobedrijven, cateraars, people agencies en andere event gerelateerde bedrijven. Ondertussen tellen we meer dan 120 klanten in deze sector.", vertelt Jens Verschueren, Branch Manager Events & Security. 

"Als Flexpoint klant krijg je een persoonlijke dossierbeheerder op basis van jouw bedrijfsactiviteiten. Bij een bezoek van de sociale inspectiediensten op de werkvloer bent je steeds 100% in orde en dit tegen een beperkte meerprijs op basis van volume. Bovendien neemt Flexpoint het werkgeverschap over waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verzekeringen en andere aansprakelijkheid. Je kan dus op je beide oren slapen terwijl je flexibel mensen inschakelt op events."

 

Meer info: events@flexpoint.be

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures