Flexibele tewerkstelling in de eventsectorFlexibele tewerkstelling in de eventsector

Anno 2015 kan je je niet meer veroorloven nonchalant om te springen met tijdelijke tewerkstelling. De wetgeving is complexer, bevat meer regels en wordt door inspectiediensten streng opgevolgd. Ook in de eventsector.


Flexpoint Event Services heeft 10 jaar ervaring in het flexibel payrollen van studenten, event-, horeca- en securitypersoneel. Het bedrijf neemt de administratieve verantwoordelijkheden van je over zodat jij je kan focussen op het evenement zelf.

"Met jarenlange ervaring, een interne juridische dienst en een 24/24 permanentiedienst verzorgen wij momenteel de inschrijvingen en verloningen van talrijke securitybedrijven, hostessenbureaus, nachtclubs, promobedrijven, cateraars, people agencies en andere event gerelateerde bedrijven. Ondertussen tellen we meer dan 120 klanten in deze sector.", vertelt Jens Verschueren, Branch Manager Events & Security. 

"Als Flexpoint klant krijg je een persoonlijke dossierbeheerder op basis van jouw bedrijfsactiviteiten. Bij een bezoek van de sociale inspectiediensten op de werkvloer bent je steeds 100% in orde en dit tegen een beperkte meerprijs op basis van volume. Bovendien neemt Flexpoint het werkgeverschap over waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verzekeringen en andere aansprakelijkheid. Je kan dus op je beide oren slapen terwijl je flexibel mensen inschakelt op events."

 

Meer info: events@flexpoint.be

advertorial03-02-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullieBeste eventbedrijven 2017 volgens... jullie
5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist
Advertenties

In de kijker

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Eén van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 3. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen