The Bartenders Company trakteert op taartThe Bartenders Company trakteert op taart

The Bartenders Company rondde in 2014, met cocktails en apertitiefformule Aperitivo Italiano, voor het eerst de kaap van 100 event dagen. Peter Grunewald trakteert om dit te vieren! Ga jij met de driekoningentaart naar huis?

 

"Met The Bartenders Company toerden we het voorbije jaar door het land om cocktails te maken en cocktail workshops te verzorgen en met Aperitivo Italiano caterden we tal van recepties, nieuwjaar-drinks en standborrels. Beide formules mochten samen het mooie cijfer van 100 dagen overschrijden. 2015 legt alvast veelbelovend aan", vertelt Peter trots.

 

Fijnste drankjes en knapperige pizza

"Met ons nieuwe concept Ardore - Aperitivo Italiano, een samenwerking tussen de pizza specialist die knapperige pizza's maakt in echte houtovens op locatie en Aperitivo Italiano de specialist in het verzorgen van aperitief drankjes op locatie, gaan we een alternatief aanbieden voor de jaarlijkse BBQ op het bedrijf. Een échte All-In formule waar de jaarlijkse Chinese vrijwilligster die het bedrijfsfeest moet organiseren ook zelf eens echt zal kunnen meegenieten. Dus geen zorgen meer aan haar hoofd Ardore - Aperitivo Italiano komt eraan!"

 

Cocktails op mensenmaat

"Ons tweede concept dat in de pipeline staat is 'Cocktails op mensenmaat', een platform voor al wie zelf heerlijke cocktails wil maken of op zoek is naar een leuke cocktailbar in de buurt. Blijf eventplanner.be /.nl volgen en van zodra de website gelanceerd is zie je ons wel verschijnen. Een voorproefje vind je op Facebook. Natuurlijk blijven we ook rondtoeren met onze cocktails, cocktail workshops en receptie formules van klein tot groot!"  

 

Peter trakteert met taart!

Zin in een stukje taart om de kaap van 100 event dagen bij The Bartenders Company te vieren? Stuur dan bliksmsnel een e-mail en maak kans op een van de 5 driekoningentaarten. "Deze werden gemaakt door Painture, een geronemeerde specialist in fijne patisserie. In steden als Parijs, London & Barcelona is dit een ware rage. Een (drie)koningentaart is een taart die gebakken wordt naar aanleiding van het driekoningenfeest. In de frangipane-taart wordt een voorwerp (boon) verstopt en de persoon die het terugvindt in zijn stuk taart is die dag 'koning(in)' en mag de kroon dragen. Het perfecte gebak bij jullie volgende koffie break! Stuur nu uw e-mail naar info@aperitivoitalaino.be.

 

"We wensen u alvast een spetterend 2015 en blijf events organiseren! Wij komen eraan!"


grunewald.bar

advertorial03-01-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht