Start-up: Networktables

Start-up: Networktables

Baart de tafelschikking op dinner- en lunchevents je heel wat kopzorgen? Dan is dat nu verleden tijd. Want de start-up Networktables biedt jou een simpele en gebruiksvriendelijke online oplossing waarbij je gasten zelf kiezen bij wie ze aan tafel zitten.  

 

Het principe is heel eenvoudig. Het enige wat jij als organisator moet doen, is een overzicht van de beschikbare tafels maken. Je geeft de tafels droogweg nummers of originele namen, helemaal zoals jij of je opdrachtgever dat verkiest. Het design van het tafeloverzicht kan ook volledig op maat: in jouw kleuren, met jouw logo en in jouw huisstijl. Is je plan klaar, dan publiceer je het online. Dat kan heel gemakkelijk op je eventsite, zonder dat je daarvoor extra ingewikkelde code nodig hebt.  

 

Vervolgens gaan je gasten zelf aan de slag. Ze nodigen de mensen die ze willen ontmoeten uit met gepersonaliseerde uitnodigingen via e-mail, Facebook of LinkedIn. Je kan deelnemerslijsten heel makkelijk importeren. Zo hoeven je gasten zich niet opnieuw te registreren. Eigenlijk worden je tafels gevuld en gepromoot door je eigen gasten. Je kan zelfs online tafelplaatsen verkopen want betaalmethodes integreren zoals Paypal, Visa, Mastercard of andere kredietkaarten behoort tot de mogelijkheden.  

 

Networktables is een spin-off van Eattomeet, een website waarmee je netwerklunches en -diners met gelijkgestemden kan organiseren. Met Networktables optimaliseer je het tafelmanagement op grote business events. Zo verbeter je de netwerkmogelijkheden voor je gasten. Zij nodigen de contacten die hen interesseren zelf uit aan hun tafel en zijn er zo zeker van dat ze de juiste mensen ontmoeten.   

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.

www.networktables.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures