Eén systeem voor ieder evenementEén systeem voor ieder evenement

Nu de evenementensector weer flink aantrekt is het van extra belang dat al je projecten strak georganiseerd zijn. DDCRM is hiervoor de partner bij uitstek. Met onder meer een projectmodule, speciaal gericht op events, zorgt de DDCRM software voor een perfect overzicht over al je grote en kleine projecten.  

 

Gerichte informatie

S. Hoekstra Showdesign maakt al een aantal jaren gebruik van DDCRM voor al hun opdrachten. Maar ook voor het bijhouden van contactpersonen, offertes, facturen en To Do's. Hoekstra is vooral te spreken over het gemak van de projectmodule: "Je kunt per deelproject de informatie delen met externe partijen. Per e-mail krijgen ze zo toegang tot een specifiek deel van het draaiboek."  

 

Snel overzicht

Binnen DDCRM hangt alle informatie aan een bedrijf of contactpersoon. Offertes, facturen, projecten of logs van telefoongesprekken zijn allemaal in een klik terug te vinden. "Wij doen meerdere opdrachten per week, van groot tot klein. Als je direct alle informatie in het systeem zet weet je dat je het op ieder moment kunt oproepen. Doordat alles in één systeem staat kan iedereen binnen de organisatie heel snel antwoorden als een klant of leverancier met een vraag komt. Ook op locatie via je smartphone, want alles staat online", aldus Sijmen Hoekstra.  

 

Hiermee is DDCRM uitermate geschikt voor organisatoren, boekingsbureaus, artiesten en anderen in de branche. Kortom, iedereen die snel en gemakkelijk informatie wilt opslaan en delen.  

 

Het complete pakket van DDCRM (inclusief de project-, factuur- en offertemodules) is al verkrijgbaar voor een maandelijks basisbedrag van 10 euro en 12,50 euro per gebruiker.


www.ddcrm.nl

advertorial12-12-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

6 tips voor drones op je event6 tips voor drones op je event
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullieBeste eventbedrijven 2017 volgens... jullie
Advertenties

In de kijker

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Eén van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]