Eén systeem voor ieder evenement

Eén systeem voor ieder evenement

Nu de evenementensector weer flink aantrekt is het van extra belang dat al je projecten strak georganiseerd zijn. DDCRM is hiervoor de partner bij uitstek. Met onder meer een projectmodule, speciaal gericht op events, zorgt de DDCRM software voor een perfect overzicht over al je grote en kleine projecten.  

 

Gerichte informatie

S. Hoekstra Showdesign maakt al een aantal jaren gebruik van DDCRM voor al hun opdrachten. Maar ook voor het bijhouden van contactpersonen, offertes, facturen en To Do's. Hoekstra is vooral te spreken over het gemak van de projectmodule: "Je kunt per deelproject de informatie delen met externe partijen. Per e-mail krijgen ze zo toegang tot een specifiek deel van het draaiboek."  

 

Snel overzicht

Binnen DDCRM hangt alle informatie aan een bedrijf of contactpersoon. Offertes, facturen, projecten of logs van telefoongesprekken zijn allemaal in een klik terug te vinden. "Wij doen meerdere opdrachten per week, van groot tot klein. Als je direct alle informatie in het systeem zet weet je dat je het op ieder moment kunt oproepen. Doordat alles in één systeem staat kan iedereen binnen de organisatie heel snel antwoorden als een klant of leverancier met een vraag komt. Ook op locatie via je smartphone, want alles staat online", aldus Sijmen Hoekstra.  

 

Hiermee is DDCRM uitermate geschikt voor organisatoren, boekingsbureaus, artiesten en anderen in de branche. Kortom, iedereen die snel en gemakkelijk informatie wilt opslaan en delen.  

 

Het complete pakket van DDCRM (inclusief de project-, factuur- en offertemodules) is al verkrijgbaar voor een maandelijks basisbedrag van 10 euro en 12,50 euro per gebruiker.

ddcrm.nl/onlinecrm/event-crm/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures