Time to shine! Afspraak in de Novid barber shop op FestivakTime to shine! Afspraak in de Novid barber shop op Festivak

Op woensdag 26 en donderdag 27 november tekent AV-leverancier Novid present op de jaarlijkse evenementenbeurs Festivak in de Antwerpse Waagnatie. Bezoekers kunnen in de barber shop terecht voor een ontspannende babbel, weg van de gonzende beursstress. Novid heet iedereen alvast welkom. It's your time to shine!

 

Novid staat bekend als leverancier van kwalitatieve audiovisuele omkadering voor evenementen. Het bedrijf van Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat verhuurt LCD-schermen, indoor en outdoor LED-schermen, projectoren en diverse, relevante accessoires. Die kunnen organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen creatief inschakelen om hun marketingdoelstellingen te realiseren. Op Festivak onderlijnt Novid met zijn retro barber shop zelf hoe veelzijdig het gebruik van audiovisueel materiaal is.

 

Time to shine op stand 28

Maar bovenal kan je op de Festivak-stand van Novid terecht voor een regelrechte verwenbeurt. Make-up artiesten en barbieren zullen tijdens de twee beursdagen het beste van zichzelf geven. Daarnaast is er in alle rust tijd voor een gezellige babbel aan de toog of kan je kennismaken met het aanbod aan schermen en andere technologie van Novid. Met zijn beursdeelname maakt Novid er een punt van om aan te tonen hoe state-of-the-art videotechnologie voor een kwalitatief superieure totaalbeleving kan zorgen. Met zijn product- en service kwaliteit wil Novid zijn klanten bovendien altijd letterlijk en figuurlijk in het beste daglicht plaatsen. Maar dat wil Novid niet zomaar doen: met de schwung, empathie en mensenkennis van een barbier maakt Novid het echte verschil. Het laat zijn klanten stralen en zorgt het voor een persoonlijke aanpak waar ieder zich goed bij voelt.

 

Afspraak bij de barbier en hairstylist

Benieuwd om zelf te ervaren hoe Novid werkt of gewoon toe aan een goede scheerbeurt of hairstyling? Verzeker je alvast van jouw zitje in de stoel van de Novid-barbieren door je gratis te registreren voor Festivak. Aarzel niet om na je bezoek aan de Festivak-stand van Novid je ervaring te delen via de sociale media. De hashtags #novidtimetoshine en #festivak staan al te popelen.


www.novid.be

14-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?
Stunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar dronesStunt van Dolce & Gabbana: geen modellen maar drones
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Wednesday
 • Vandaag
 • Morgen
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]