Artexis easyFairs organiseert ontbijt ten voordele goed doelArtexis easyFairs organiseert ontbijt ten voordele goed doel

Op vrijdag 12 december organiseert het CSR-comité van Artexis easyFairs een ontbijt in Flanders Expo waarvan de opbrengsten integraal naar vzw For a Better Life gaan.

 

Patrick Syen (Probis) was aangenaam verrast met het nieuws: "Het is een fantastisch initiatief. We hebben al een aangename samenwerking achter de rug met Artexis easyFairs tijdens de Poverellodag in Oostende dit jaar. Deze actie is een mooi vervolg op onze samenwerking." vzw For a Better Life focust zich op de ondersteuning van sociale projecten voor mensen in nood, in binnenland en buitenland.

 

De stichters en drijvende krachten achter de vzw zijn mensen waar Artexis easyFairs een goede relatie mee heeft. Zo nam Artexis easyFairs onlangs de gezondheidsbeurzen 'Healthcare' en 'Expo60+' over van Probis, dat onder leiding staat van Patrick Syen. Ook Wim Claes, eigenaar van JAVA, is actief binnen de vzw en een bekend gezicht bij Horeca Expo, één van de beurzen van Artexis easyFairs.

 

Op vrijdag 12 december wordt iedereen uitgenodigd om in het nieuwe restaurant, Brasserie Marie & Trattoria di Luigi Bertagni, in Flanders Expo te komen ontbijten. De actie zal geregistreerd worden op de website van Studio Brussel als 'Music for Life'-project.

 

De cheque zal officieel overhandigd worden aan Patrick Syen en Marc Dieusart (oprichter vzw For a Better Life) op het kerstfeest van Artexis easyFairs.

 

Vragen? Contacteer csr@artexis.com


www.forabetterlife.be

Bron: Foto: Ineke Soetaert - 31-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht