Blunders gezocht!Blunders gezocht!

Hoe goed je jouw event ook voorbereid, vroeg of laat draait het eens helemaal in de soep. Het is naar deze vaak hilarische blunders dat we op zoek gaan. Stuur jouw blunders nu (anoniem) in!  

 

De lancering van een nieuwe auto waar de wagen dan toch nét niet door de deur kan, Sinterklaas die de verkeerde zaal binnenstapt en de topmeeting van een technologiebedrijf binnenvalt, drukwerk waar de verkeerde datum op staat waardoor de zaal leeg blijft, … Allemaal waargebeurd, ontzettend pijnlijk en een (kleine) vergissing als oorzaak. Heel menselijk en achteraf kan je er meestal eens goed om lachten, maar als het je overkomt wil je op het moment liefst zo ver mogelijk wegkruipen.  

 

Het is naar dit soort verhalen dat onze redactie op zoek gaat. Reageren kan via de reacties onderaan dit bericht, maar ook via e-mail. Blijf je liever anoniem, kan je geen bedrijfsnamen vermelden, ... ook dat is geen probleem. Geef het gewoon even aan in je e-mail. De leukste verhalen brengen we in een artikelreeks of op eventplanner.tv

25-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht