Voorpret is het leukst... Hoe online en hybride je event naar hoger niveau brengen?Voorpret is het leukst... Hoe online en hybride je event naar hoger niveau brengen?

Kan live nog zonder digitaal?! Live contact; elkaar in het echt ontmoeten, in de ogen kijken, van gedachten wisselen, lol hebben. Dit is waar we het allemaal voor doen, omdat geen één medium echt menselijk contact kan vervangen.

 

Maar kunnen andere/digitale media je helpen verschil te maken tijdens jouw event? Jazeker! Zolang je let op de juiste balans kunnen digitale media niet alleen zorgen voor meer voorpret (social media en games) maar ook nog eens de dynamiek van de avond vergoten (film en interactieve content). Een goed live communicatie bureau heeft dan ook niet alleen strategen, designers and eventmanagers in haar team, maar ook de juiste digitale en technische specialisten. Zo ook, MI Marketing; een allround live communicatie bureau.

 

Afgelopen jaar, stond dit allround live communicatiebureau aan de wieg van een wereldprimeur binnen het vakgebied: het eerste online/offline hybride event. Voor een 5 jarig jubileum van één van haar klanten, met 150 werknemers, verdeeld over 4 continenten. De uitdaging: alle werknemers verbinden en laten 'voelen' zonder deze over te vliegen.

 

Het resultaat: Een eventweek die startte met een digitaal (game) platform, waarin de internationale medewerkers moesten samenwerken en strijden dwars door alle tijdzones heen en met als slotstuk, nationaal een 'live' feest waar nog weken over is nagepraat. Beetje onduidelijk? Dat snapt MI Marketing. "Neem contact met ons op, dan zorgen we dat je digitaal kennis kunt maken met onze virtuele stagiaire Suze."

 

Alvast een beetje voelen wat een MI event met je doet, bekijk hier de showreel:

 

 

Goed om te weten: voor al jouw evenementen; offline & online, gaat MI op zoek naar de beste oplossing voor iedere uitdaging. En worden evenementen gecreëerd, die niet alleen tot in de puntjes verzorgd zijn, maar ook nog eens bijblijven. Bekijk het portfolio vol: awardshows, gala’s, beurzen, openingen & congressen:


www.mimarketing.nl

advertorial17-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe begin je je carrière als eventplanner?Hoe begin je je carrière als eventplanner?
Audiovisueel materiaal: huren of kopen?Audiovisueel materiaal: huren of kopen?
Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'
Advertenties

In de kijker

Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus

Een nieuw interieur voor Congrescentrum Orpheus!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 3. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen