Oproep voor inzendingen - Eventex AwardsOproep voor inzendingen - Eventex Awards

De Eventex Awards zullen hun 5e verjaardag vieren door internationale evenementprofessionals te blijven eren in meer dan 10 categorieën, waaronder Beste Conferentie, Beste Campagne, Beste Sportevenement, Beste Mobiele Event-App, Evenement van het Jaar, de Publieksprijs, en Beste Event-Technologie.

 

Alle professionals uit de evenementenbranche wereldwijd kunnen zich inschrijven voor de competitie met hun meest creatieve en boeiende werk in 2014.

 

Early bird-inschrijving is beschikbaar voor aanvragen tot 31 oktober 2014. De sluitingsdatum voor inschrijving is op 19 december. 19 juryleden en het publiek stemmen tot 8 februari. De winnaars van de Eventex Awards 2014 zullen worden aangekondigd tijdens een galadiner ter ere van de awards in de Rainbow Plaza in Sofia op 25 februari 2015. 

 

Nieuwe categorieën in 2014 zijn Beste Evenement voor een Goede Doel, Beste Event-Technologie Start-Up en Beste Muzikale Evenement.

 

Winnaars van Eventex Awards 2013 zijn onder andere:

 • Electric Ireland #Dancergy: een 100% duurzaam evenement, genomineerd in 3 categorieën en winnaar van het Evenement van het Jaar en het Groene Evenement van het Jaar
 • Sli.do: eenvoudige en betaalbare software voor organisatoren van evenementen, winnaar van Event-technologie van het Jaar
 • IIA Congres Buiten: Een geavanceerd conferentieconcept in Nederland, genomineerd in 3 categorieën en winnaar van de Conferentie van het Jaar award en de Publieksprijs

De internationale Eventex Awards worden gejureerd door evenementenbranche-experts die over de hele wereld bekend staan om hun kwaliteit en deskundigheid. Inzendingen bekroond met de eerste prijs ontvangen een award, een certificaat en een elektronische badge die kan worden weergegeven op de website om de prestatie onder de aandacht te brengen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen een bijpassend certificaat en een elektronische badge.


www.eventex.co/awards

07-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

6 tips voor drones op je event6 tips voor drones op je event
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Case: Betrouwbare communicatie tijdens Vierdaagse Nijmegen

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 3. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen