Gratis proeven op kantoor met Aperitivo ItalianoGratis proeven op kantoor met Aperitivo Italiano

Zoek je een leuke en originele formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie? Probeer dan het enige echte Aperitivo Italiano-moment. Testen kost je niets, want de receptiespecialist geeft gratis Italiaanse proeverijen weg. Kandidaat-proevers staan in de rij, dus wees er snel bij.  

 

Heb je het wat gehad met de traditionele recepties met schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches? Dan is aperitieven op zijn Italiaans misschien wel helemaal jouw ding! Aperitivo Italiano staat voor de allerfijnste, typisch Italiaanse antipasti, geserveerd bij overheerlijke Italiaanse wijnen  en aperitiefdrankjes van niveau. En voor de niet-alcoholdrinkers serveert de cateraar een rijkelijk en origineel alcoholvrij alternatief.   

 

Totaalbeleving

Aperitivo Italiano biedt naast topcatering ook een hele beleving die jouw gasten meteen in de juiste sfeer brengt om ontspannen te netwerken en te aperitieven. Met deze formule zet je je medewerkers en klanten echt in de spotlights. Van kleine tot grote groepen, altijd sluiten de gasten een Aperitivo Italiano-event af met een brede glimlach en voldaan gevoel. Check de reviews er maar eens op na.  

 

Budget

Vrees je dat deze originele formule gelijk staat met een grotere hap uit je feestbudget? Dan kom je bedrogen uit. Want deze cateraar speelt het klaar om met het budget van een traditionele receptie je nieuwjaarsdrink helemaal op zijn Italiaans te pimpen. En denk ook eens aan het werk dat hij jou uit handen neemt. Met Aperitivo Italiano wordt dit feest ook voor jou een echte lust in plaats van een last.  

 

Gratis proeven

Wil je het eens proberen? Dan krijg je nu een unieke kans. Want Aperitivo Italiano toert van 2 tot en met 5 december door Vlaanderen en Brussel en biedt bedrijven de gelegenheid om een gratis proeverij te boeken. Proeverijen vinden plaats bij jou op kantoor om 11 u. of  16 u. Ben je beslisser in een onderneming of organiseer je regelmatig een drink op je bedrijf en wil je in aanmerking komen voor een proeverij? Stuur dan je aanvraag naar info@aperitivoitaliano.be. De sympathieke zaakvoerder van Aperitivo Italiano pikt er twee bedrijven per provincie uit waar hij in de week van 2 tot 5 december een afspraak maakt voor een gratis proeverij voor maximaal 4 personen. 


grunewald.bar

advertorial07-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant