La cantine du roi serveert vanuit Citroën HY

La cantine du roi serveert vanuit Citroën HY

Op zoek naar een unieke cateringformule voor je feest? Kies dan eens voor een mobiele bar of foodtruck. Om het even waar je feest plaatsvindt, de originele 'La cantine du roi' rijdt naar je toe. De blinkend zwarte Citroën HY heeft, naast zijn leuke looks, alles aan boord om je gasten rijkelijk te voorzien van spijs en drank.  

 

Elk aperitief, elk feest, elk evenement wordt uniek met deze hartveroverende oldtimer omgebouwd tot mobiele bar. Alle drank is aan boord: van cava, champagne en wijn, over bieren, cocktails en longdrinks tot warme dranken als koffie, thee en warme chocolademelk.  

 

Mobiele catering

Ook is de Citroën HY uitgerust met een hoogwaardige, professionele frigo, een saladière en een oven. Zo voorziet de cateraar op wielen in koude en warme tapas, oesters en belegde broodjes. Je kan er ook terecht voor ontbijt, kaas- of charcuteriebuffet.

 

Zakelijk of privé

Babyborrel, communie, verjaardags- of huwelijksfeest? De zwarte blinkende HY serveert niet enkel uitstekende drank en hapjes, maar maakt van je feest ook een echte happening dankzij zijn leuke look. De oldtimer is ook een vrolijke noot tijdens seminaries, bedrijfsfeesten of opendeurdagen. En op je bedrijfsbeurs is de Citroën HY ongetwijfeld een unieke attractie.

la-cantine-du-roi.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures