Lente- of zomerdrink op z'n Italiaans

Lente- of zomerdrink op z'n Italiaans

Met deze mooie lentedagen en met de zomer in het vooruitzicht is jouw bedrijf misschien ook op zoek naar een originele en zonnige receptieformule. Zoek je iets unieks en heb je het wel gehad met de traditionele schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches? Dan is aperitieven op zijn Italiaans zeker iets voor jou!  

 

Aperitivo Italiano is het aperitief-, drink- of receptiemoment bij uitstek en komt rechtstreeks overgewaaid uit Milaan. Samen met je medewerkers, zakenpartners en klanten geniet je van de specifieke flavours en sfeer die zo typisch zijn voor het mediterrane aperitief. Aperitivo Italiano maakt overvloedig gebruik van de rijke geschiedenis heerlijke Italiaanse aperitiefdrankjes en antipasti.  

 

In België & Nederland is het concept Aperitivo Italiano dan ook uniek. Een assortiment aan typische Italiaanse aperitief drankjes, een antipasti bord en een tegenhanger voor de ' traditionele mini sandwiches ', vormen de basis voor dit originele aperitief moment. Deze basis receptieformule kan je uitbreiden tot een volledig Aperitivo Italiano buffet zoals dat in oorspronkelijke vorm bestaat in Milaan.   

 

Deze originele formule is een creatie van The Bartenders Company. Met dit concept richt de zaak zich op het B2B-segment. Zaakvoerder Peter Grunewald is enthousiast: "De voorbije drie jaar zijn we uitgegroeid als expert op dit gebied en daar zijn we trots op. Al tijdens Culinaria 2011, het walhalla van de fijnproevers, kregen we appreciatie voor onze expertise over de Italiaanse aperitiefdrankjes. Nu weten ze ons ook te waarderen op tal van zakelijke events. En zelfs door de rasechte Italianen, met hun sterke voorkeur voor tradities, worden onze drankjes en antipasti gesmaakt!"  

 

Wil jij ook de echte Italiaanse sfeer beleven op kantoor, vraag vrijblijvend onze Aperitivo Italiano brochure aan: info@aperitivoitaliano.be

grunewald.bar

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures