Novid breidt gamma uit met 95'' LCD-schermen

Novid breidt gamma uit met 95'' LCD-schermen

Eindelijk opvolging voor de 103" plasmaschermen van weleer! "Nadat we eind 2013 afscheid namen van onze laatste 235kg zware reus kunnen we je nu de toekomst verhuren: een 95" LCD-scherm met een diagonaal van 242cm dat slechts 67kg weegt!"

 

Het scherm wordt aangeboden in een kit met stand die het scherm uit de kist naar meer dan twee meter hoogte kan tillen. Maar het kan ook makkelijk aan een wand of een truss gehangen worden. "Zo slagen we erin om deze super schermen op een veilige manier te verhuren. De perfecte oplossing voor een exclusieve productpresentatie of persconferentie", aldus Wouter Van Beirendonck.


LCD infozuilen

Novid verhuurt LCD-schermen in zowat elke afmeting of type. Maar er is meer, zoals LCD-totems voor o.a. Point Of Sales toepassingen. "Deze budgetvriendelijke oplossing (vanaf € 195 per week!) biedt klanten een meetbare visibiliteit. Door zowel een variant voor indoor- als één voor outdoorgebruik aan te bieden, halen we de scherpste prijzen. Je betaalt voor wat je nodig hebt, zo eenvoudig is het. Wil je twintig info-zuilen voor binnen, voor één weekend, dan kan Novid die onmiddellijk leveren. Contentmanagement via 3G-netwerk of gewoon een clip afspelen; alles kan. En uiteraard is ook de mogelijkheid om de zuilen te  personaliseren een troef. Naast de clips kan je ook de hele behuizing laten wrappen."

www.novid.be

Bron: Foto LCD-zuil

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures