Oranje tent kleurt je event

Oranje tent kleurt je event

Al gehoord van de 'Koningsdagtent'? Die is zonder twijfel oranje, maar er is meer: de tent is mooi, bijzonder, koninklijk en exclusief. De ideale stek voor jouw evenement ter gelegenheid van eerste Koningsdag, van het WK voetbal 2014 in Brazilië of van je eigen bijzondere feest.

 

Deze unieke tent is een creatie van Maharadja tenten. Wil je een gewone tent, dan moet je niet bij Maharadja Tenten zijn, zo vermeldt de website. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van kleurrijke en speciale tenten. Hun nieuwste telg is dus de 'Koningsdagtent' en is volledig in eigen beheer ontwikkeld.

 

Voor Martin de Jonge, eigenaar van Maharadja Tenten, moest deze tent een uiting worden van alles wat met Oranje te maken heeft. Hij gaf ontwerper Niek Hogeman de opdracht een exclusieve tent te ontwikkelen die zowel voor evenementen voor Koningsdag als voor het WK Voetbal 2014 kan worden gebruikt. Maar ook voor een festival of bruiloft moest ze een aandachtstrekker worden. Het resultaat mag er zijn: het oranje in combinatie met het Koninklijke blauw, de prints van de oranje leeuw en kroon maken het geheel tot een bijzondere en royale beleving.

 

Je kan de tent zowel binnen als buiten gebruiken. Bovendien is ze verkrijgbaar in verschillende maten. Dus eventorganisatoren, toeleveranciers en feestvierders, kleur je event oranje met deze unieke tent en reserveer tijdig.

www.maharadjatenten.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures