Je wil de grootste hebben? Huur hem bij Novid

Je wil de grootste hebben? Huur hem bij Novid

Vanaf januari 2014 kan je bij Novid terecht voor het huren van het grootste LCD-scherm met EdgeLED technologie. "De Samsung ME95C vervult met zijn 95" de vraag van vele van onze klanten: véél scherm voor een aanvaardbaar bedrag", vertelt Wouter Van Beirendonck.

 

Tot nog toe konden bedrijven die een klassiek display verkiezen (uit één stuk dus), boven een videowall-oplossing, bij Novid terecht voor bijvoorbeeld een 103" Panasonic plasma. Het nadeel van deze schermen is dat ze nog steeds ontzaglijk duur zijn qua huur én qua installatiekost. De schermen zijn immers 220 kg zwaar en de hefinstallatie om ze uit hun kist te tillen is dat ook. Met de Samsung ME95C is dat verleden tijd. Het is nog steeds een stevige knaap, maar véél handelbaarder als vergelijkbare modellen. Het scherm weegt 67 kg, is 213 cm breed, 121 cm hoog en slechts 46 mm dik.

 

Voor stand- en decorbouwers en ontwerpers is het een zegen. Eindelijk een manier om een dergelijk groot scherm op te hangen zonder een muur van gewapend beton op te trekken! 

 

Novid doet een Boekje open...

"Toegegeven, we zien het als een thuismatch. Maar na al die jaren ligt de Boekenbeurs ons erg nauw aan het hart." Ook dit jaar verzorgt Novid de techniek op de hoogmis van het betere boek. Met Novid als vaste leverancier van event-techniek werd de vooropening en het boekenbal ook nu weer een feest.

 

Twaalf dagen lang verandert Antwerp expo in een paradijs voor boekenliefhebbers. De boekenbeurs is dan ook niet voor niets het grootste boekenevenement van de Lage Landen. Dit jaar plaatste Novid ook een ingenieus informatiesysteem in de twee inkomhallen. De bezoekers krijgen er dankzij info op een 20-tal schermen zoals bijvoorbeeld plattegronden, maar ook welke sprekers waar en wanneer spreken. Vanuit één centraal punt wordt alle info naar de verschillende schermen gestuurd, gebruikmakend van het Samsung Magicinfo systeem. Deze applicatie zit in de meeste schermen die novid verhuurt ingebouwd en biedt de mogelijkheid om efficiënt om te springen met het wisselen van beelden op het monitorcircuit.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures