Fudge: een prachtige WordPress theme voor congressen

Fudge: een prachtige WordPress theme voor congressen

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Event Manager Blog speciaal voor evenementsprofessionals twee succesvolle WordPress themes lanceerde: 'Event Manager Theme' en 'Januas'.

WordPress is een fantastisch gratis platform om websites voor evenementen te runnen; flexibel en geïntegreerd met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sociaal netwerken en media.

Het nieuws is dat er nu een nieuw theme is met de naam Fudge. Fudge verzamelt alle voor het evenement relevante informatie op één enkele pagina. De nieuwste trends met betrekking tot evenementenwebsites geven aan dat dit een goed alternatief is voor websites waarop het moeilijk navigeren is. Omdat alle informatie over je evenement in feite op een pagina staat vermeld, stimuleert dit bezoekers sneller te beslissen om tot aankoop over te gaan.

Fudge kenmerkt zich door geavanceerde planning met meervoudige tracks, locaties en gelijktijdige sessies; het integreert met Eventbrite, amiando en Event Espresso. Het Fudgethema is zeer sociaal georiёnteerd: het is mogelijk om tweets op een Twitterwall te tonen en om facebookuitnodigingen te tonen.

 

Je kan zelf met Fudge aan de slag voor amper $79. Je kan de templete hier in actie zien:

www.eventmanagerblog.com/conference-wordpress-theme-fudge

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures