Gezelligheid ten top met The Bartainer

Gezelligheid ten top met The Bartainer

Entertainer Gideon Calis heeft in samenwerking met S. Hoekstra Showdesign een nieuwe show ontwikkeld: The Bartainer. Hij spreekt over de kracht van het concept en de toegevoegde waarde op een event.

 

Wat houdt deze nieuwe show precies in?

"Naast mijn repertoire aan bekende nummers bedien ik de gasten op speciale cocktails en andere drankjes. Binnen deze show kan ik perfect mijn ei kwijt. Op muzikaal gebied maar ook als entertainer. In de afgelopen 24 jaar heb ik veel verschillende acts neergezet, zoals Duo Positivo en The Dizzy Music Factory, maar als The Bartainer kan ik gewoon mezelf zijn. Lekker veel interactie met de gasten en ondertussen mooie nummers zingen.", aldus Gideon Calis.

 

De zingende barman 2.0?

"Zo zou je het wel kunnen noemen inderdaad, maar ik wilde verder gaan dan alleen een zingende barman. Dit komt goed naar voren door het interactieve aspect van de show. De gasten kunnen namelijk via een speciaal stemsysteem, op iPads, kiezen welke nummers ik die ronde ga zingen."

 

 

Hoe vinden de gasten het dat ze invloed kunnen uitoefenen op de muziek?

"We krijgen er sinds de eerste show al veel positieve reacties op. Als gasten toch op hun bestelling wachten bij de bar willen de meesten maar al te graag hun voorkeur doorgeven. Het is weer iets anders dan bijvoorbeeld een briefje schrijven. We bieden iedere stemronde drie 'zangsets' met titels als Mr. Bojangles of Blue Suede Shoes en daar horen dan nog een aantal nummers bij in dezelfde sfeer."

 

Aan welke genres kunnen we dan denken?

"Het ligt er maar net aan welk soort evenement het is. Ik ben breed inzetbaar dus ik zing van rustige jazz tot Nederlandstalig, maar ook de bekende disco doet het altijd goed. Een gezellig feest voor iedereen dus!"

 

Meer informatie over The Bartainer en boekingen is te vinden op onderstaande website:

www.bartainer.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures