Licht je publiek op

Licht je publiek op

Stel je voor: je kijkt van op het podium in het donkere gat waar je publiek uit zijn dak gaat. En plots… wanneer de avond zijn hoogtepunt bereikt, licht dat publiek voor je op. Duizenden armen wuiven door de lucht, in alle kleuren, op de maat van de muziek. Dat effect heeft Crowdled, de unieke led polsbandjes die je van op afstand kan besturen. 

 

Crowdled is een innovatieve ontwikkeling van Crowd Activation. Deze onderneming is steeds op zoek naar nieuwe gadgets voor events. Met hun jongste ontwikkeling, Crowdled, verandert het publiek van jouw evenement, festival of concert in een lichtzee van duizenden gekleurde leds.

 

Het concept is simpel: bij de ingang deel je de armbandjes uit aan je bezoekers. Wanneer de dj of lichttechnicus de bandjes activeert, transformeert het publiek of festivalweide in een ware lichtsensatie. Over de prijs hoef je je geen zorgen te maken, de bandjes zijn heel betaalbaar. Vanaf 2 euro per stuk.

 

De led armbandjes zijn makkelijk te bedienen. Met je afstandsbediening, app (IOS/Android) of controller kan je het publiek aansturen als deel van de lichtshow. Je kan ook verschillende delen van het publiek apart aansturen. Extra personeel of apparatuur is niet nodig. Werk je met een dj, dan kan die zelf het publiek bedienen. In de andere gevallen kan de lichttechnicus van dienst de besturing voorzien.  

 

De bandjes worden geleverd in verschillende kleuren met eigen opdruk.

 

Dit is een unieke en innovatieve manier om je publiek bij de lichtshow te betrekken. Op evenementen als Sensation, Eurovisie songfestival en Coldplay waren soortgelijke bandjes al te zien.

www.crowdled.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Vincent Rondwijk
Vincent Rondwijk
New|2018-12-13 - 11:49u

Geluid en licht blijven naar mijn idee toch wel de belangrijkste elementen om sfeer te maken tijdens een evenement. Gelukkig zijn de hedendaagse installaties ervoor gemaakt om fantastich geluid en mooi licht te produceren. Een groot deel van mijn partybudget gaat dan ook vaak op aan deze technieken.

Lees ook

 Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Coronabarometer voor evenementen in de maak

Rutger Bremer: Zo organiseer je succesvolle events in minder tijd

Rutger Bremer: Zo organiseer je succesvolle events in minder tijd

Advertenties