Tenten zonder zorgen - verzeker je goed!

Tenten zonder zorgen - verzeker je goed!

«Deze nacht trekt opnieuw een stormfront over ons land. Aan zee worden rukwinden tot 110 km/u verwacht.» Als je als eventorganisator dit weerbericht hoort, weet je dat je nachtrust eraan is. Hopelijk houden je tenten stand in de felle wind. En stel dat dat niet het geval is, ben je dan wel goed verzekerd?

 

Deze zomer bracht in het algemeen al fantastisch evenementenweer en toch ligt bij deze tropische temperaturen een serieus gevaar op de loer. Een zware storm is nooit veraf. En ook al is de constructie van je mooie tent op je braderij, festival of feest nog zo stevig, jammer genoeg wordt dat een zwakke plek als de wind te fel te keer gaat. Met mogelijk dramatische gevolgen... Tegen de wind kan je natuurlijk niet op, maar je kan je wel wapenen met een degelijke verzekering tegen mogelijke schade. Daarvoor doe je best beroep op een specialist zoals Tentverzekering. Dit professionele kantoor heeft zich in het bijzonder toegelegd op de verzekering van tenten bij evenementen. 

 

Ook in de winter

Die verzekering is niet alleen in de zomer een noodzaak. Ook bij winterse buien lopen je tentenconstructies risico: ijs en sneeuwdruk betekenen een serieus gevaar. Je tent is uiteraard veel kwetsbaarder dan een gebouw. Met Tentverzekering hoef je je ook daarover geen zorgen te maken. Met de polis vang je bovendien twee vliegen in één klap: je bent gerust in de goede verloop van je evenement en je tentenverhuurder kan er zeker van zijn dat in geval van schade zijn tent wordt terugbetaald.

 

In enkele muisklikken

Het voordeel van Tentverzekering is dat alle risico's vervat zitten in één contract. Je kan er ook voor kiezen je volledige evenement bij hen te verzekeren. Dankzij hun jarenlange ervaring in zowel de verzekeringssector als in de organisatorische wereld, kunnen zij als specialisten ter zake een totaalpakket voorstellen. En dat kan bovendien online, in enkele muisklikken. Zo kan je zelfs van achter je bureau je verzekering in orde maken en bespaar je heel wat tijd. Resultaat: je hoeft niet meer wakker te liggen over je tenten en je aansprakelijkheid bij tegenslag, maar wel over het entertainen van je gasten en dat is nu toevallig jouw specialiteit. 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures