Alcoholvrije drankjes winnen aan belang op events en recepties

Alcoholvrije drankjes winnen aan belang op events en recepties

Verantwoord drinken vindt steeds meer ingang bij bedrijfsfeesten en evenementen. Daar zit de doorgedreven Bob-campagne zeker voor iets tussen. De tijd dat dit betekende dat je uitsluitend een saai colaatje of fruitsapje kreeg aangeboden, is dan ook lang voorbij. Zo ontwikkelde cateraar Aperitivo Italiano een volledige alcoholvrije receptieformule met originele cocktails. Voka en BCD Travel waren alvast enthousiast.

 

Naast verantwoord ondernemen, is Voka zich ook bewust van verantwoord drinken. Dus opende de organisatie tijdens zijn jaarlijkse tuinfeest een 'Verantwoord Drinken'-bar. Hier kregen de gasten die geen alcohol wensten, een echte vip-behandeling. In plaats van het traditionele glaasje appelsiensap of cola light, koos het bestuur voor het serveren van heerlijke alcoholvrije cocktails. Dat was een kolfje naar de hand van Aperitivo Italiano. De bartender ging aan de slag met heerlijke ingrediënten als basilicum, gember, tonic, passievruchten, munt, verse sinaasappelsap, ... en toverde zalige cocktails met verrassende smaken.  

 

Ook BCD Travel toonde veel interesse voor alcoholvrije alternatieven. Voor de receptie ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor in Brussel, kreeg Aperitivo Italiano de opdracht om naast drie cocktails met alcohol, ook drie alcoholvrije drankjes te ontwerpen in de kleuren van het bedrijf. BCD Travel vond het ook belangrijk dat gasten die verantwoord willen drinken ook echt verwend worden als een vip.

 

Aperitivo Italiano is trouwens het hele jaar door on tour met een volledig alcoholvrije receptie. Zeker rond de periode voor oud- en nieuw voorzien de bartenders originele alcoholvrije formules voor bedrijfsrecepties. Een echte aanrader voor ondernemingen die op hun receptie alternatieven willen bieden voor alcohol. Omdat ze een alcoholarm beleid voeren of omdat ze hun gasten wel royaal willen ontvangen maar ook willen behoeden voor de strenge alcoholcontroles.

www.aperitivoitaliano.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Advertenties