Tele Ticket Easy zet eTicketing markt op zijn kop

Tele Ticket Easy zet eTicketing markt op zijn kop

Vandaag werd een nieuw eTicketing platform gelanceerd voor evenementen. Een lancering met impact op de ticketing markt. Tele Ticket Easy is het resultaat van een intense samenwerking tussen Tele Ticket Service (TTS, de ticketing organisatie achter het Sportpaleis, Lotto Arena en de Ethias Arena) en MijnEvent (Oxynade, met ruime ervaring in festivals, beurzen,culturele centra, enz...).

 

De nieuwe speler zou het eTicketing landschap in België en Nederland wel eens kunnen hertekenen om wel twee redenen. "Enerzijds maakt Tele Ticket Easy deel uit van de nummer #1 ticketing partij in België en anderzijds kunnen we zeer interessante marketing power aanbieden. Uniek is de mogelijkheid om een inhouse call center voor telefonische ticketverkoop te gebruiken", vertelt Hans Nissens.

Tele Ticket Easy hanteert een heel straightforward en duidelijke prijsstrategie, 1,50 euro per ticket voor het gebruik van het integrale platform inclusief een zeer aantrekkelijk promotiepakket, 2 euro per ticket voor het gebruik van het integrale platform, een zeer aantrekkelijk promotiepakket én het inhouse call center waarop ticketkopers telefonisch hun bestellingen kunnen doorgeven. "Met dit compleet en helder package willen we aan alle organisatoren de kans geven hun ticketing op een professionele wijze te organiseren" zegt Stefan Esselens, gedelegeerd bestuurder Tele Ticket Service.

Tele Ticket Service is op heden het meest vooraanstaande ticketing bedrijf in België: de combinatie van een zeer groot volume aan tickets per jaar en de uitgebreide knowhow maken van Tele Ticket Service en Oxynade uitstekende partners. Niet alleen het volume en de ervaring biedt de meerwaarde, ook het ruime marketingpotentieel van Tele Ticket Service spreekt aan. De indrukwekkende bezoekcijfers van de website en het massale mailingbestand zullen ingezet worden om nog meer bezoekers naar onze klanten te brengen. Hierbij wordt een selectie gemaakt naar geografische ligging en thematische voorkeuren.

Oxynade heeft niet alleen ruime ervaring in eTicketing voor een breed spectrum aan evenementen waaronder beurzen, festivals, sportevenementen, etc. Vooral het Belgische self-service platform MijnEvent.be van Oxynade is uniek, het laat elke organisator toe om het beheer van eTicketing volledig zelf in handen te nemen en dit in combinatie met één van de meest uitgebreide platformen op het gebied van features zoals online verkoop (incl. early bird acties en promotion codes), kassaverkoop, genummerde en/of ongenummerde seating, draadloze scanning en netwerkvoorziening, badging en printing (oa. papieren tickets, mailings, polsbandjes, badges in allerlei formaten, ...), Facebook integratie, accredaties voor VIPS en artiesten, webshop, ticket layout, live support en permanentie, enz.

www.teleticketeasy.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures