Bespaar tijd bij het maken van offertes

Bespaar tijd bij het maken van offertes

Bereken je elke offerte nog steeds handmatig? Kost het je veel tijd? Eindelijk is er een betaalbare oplossing om heel eenvoudig offertes te maken. Party-Calc is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven, cateringbedrijven, eventlocaties en organisatoren van evenementen.

 

Een offerte maken kost tijd, ... veel tijd. Vooral omdat je zeker wilt weten dat je aan de opdracht iets gaat verdienen. Vaak schuif je met bedragen om de offerte zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Gelukkig zijn er event planning software pakketten voor de evenementen- en horecabranche die je veel werk uit handen kunnen nemen. De prijs en moeilijkheidsgraad van dergelijke software is helaas vaak schrikbarend hoog.

 

Behoorlijke investering, dat moet goedkoper kunnen

"Veel software ontwikkelaars vragen al snel een jaarlijks terugkerend bedrag van € 1.500 plus een extra bedrag van € 150 per jaar voor een extra gebruiker. Dat zijn in de huidige tijd behoorlijke investeringen. Nu is er eindelijk een offertetool ontwikkeld die ècht betaalbaar is, zelfs voor de kleine ondernemer. Party-Calc koop je voor een éénmalig bedrag van slechts € 375. En daar krijg je ongelofelijk veel voor terug!", aldus Aad van Wijk.

 

Party-Calc: eenvoud, overzicht en werkbaarheid
Party-Calc biedt veel, en vooral unieke, mogelijkheden. Ondanks alle opties is het toch eenvoudig in het gebruik. De ontwikkelaar van Party-Calc heeft ervaring opgedaan bij diverse evenementenbureaus. Vanuit de praktijkervaring is Party-Calc ontstaan, met als uitgangspunt: eenvoud, overzicht en werkbaarheid. "Binnen 30 minuten moet een medewerker er mee kunnen werken."

 

Met Party-Calc maak je op een zeer eenvoudige wijze een offerte. In één oogopslag zie je de verkoopprijzen, de inkoopprijzen en winstmarges van elk onderdeel. Zo weet je direct welke mogelijkheden er zijn om jouw offerte aan te passen naar het budget en wensen van jouw klanten. Binnen enkele minuten is de offerte berekening klaar.

 

Zelfs het automatisch uitrekenen van het benodigde personeel, de benodigde materialen, Food & Beverage producten en de inkoopprijzen behoren tot de mogelijkheden. Je vult dan alleen het aantal gasten en de tijden van het event in. Meteen wordt alles berekend. Handmatige invoer kan uiteraard ook. Het offerte-overzicht kan worden gebruikt om naar de klant te sturen. Met één druk op de knop wordt er ook nog een werkinstructie voor het personeel afgedrukt.

 

Party Calc is ontwikkeld met Microsoft Excel. Dat verklaart waarom het pakket veel goedkoper is dan andere software. Je hebt Microsoft Excel versie 2007 (met ServicePack 3) of een recentere versie nodig om Party-Calc te kunnen gebruiken.

 

De mogelijkheden zijn uitgebreid en flexibel. Voor meer informatie kan je terecht op deze website:

www.entertainmentservices.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Wim Vanden borre
New|2020-03-15 - 10:32u

Wij werken met teamleider
Maar willen on line de klanten zelf al een basis offerte laten maken

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures