Novid pakt uit met gigantisch LED-scherm

Novid pakt uit met gigantisch LED-scherm

LED-schermen worden steeds groter en indrukwekkender. Die LED-schermen zo bouwen dat ze alle weersomstandigheden trotseren is een ander paar mouwen. Novid pakt uit met een enorme LED-truck die zonder probleem een scherm met 45 m2 LED-wall torst en stormweer doorstaat.

 

De roep om veiligheid op events klinkt steeds luider. Daarom wilde Novid van zijn nieuwste LED-truck de veiligste maken die er is. Een 'goed' scherm bouwen is één ding, en betrekkelijk eenvoudig. Hoe meer je spendeert, hoe beter het wordt. Maar een veilig scherm bouwen is wat anders.

 

Het scherm van Novid is uniek in zijn soort. "Wij kunnen organisatoren de garantie geven dat dit scherm een stevige storm kan weerstaan. Met de nodige attesten en keuringen erbij", vertelt Wouter Van Beirendonck.

 

Veiligheid is één ding. Perfecte leesbaarheid, hoge helderheid en flexibiliteit  zijn iets anders. Novid combineert dat alles in zijn nieuwe CC reeks van LED-trucks. "Andere bedrijven bieden deze schermen vaak aan op een oplegger. Maar wij bouwden een vrachtwagen van slechts 12 meter lang, die ook uiterst wendbaar is in de binnenstad. En bij een tournee of sportwedstrijd draait alles om korte op- en afbouwtijden."

 

De Wielerronde van België, vanaf dit jaar de Baloise Belgium Tour gedoopt, was het perfecte event om de nieuwe CC2800 te lanceren. De afgelopen week was het nieuwste Mobile LED-Concept van Novid op vijf locaties te bewonderen. Organisator Golazo koos voor het scherm van Novid omdat het slechts een  beperkte grondoppervlakte inneemt en omdat het ook heel snel kan worden op- en afgebouwd. "Tijdens de wedstrijd kregen we te maken met zowat alle verschillende weersomstandigheden. Van hagel en rukwinden in Ninove over strakke wind in Knokke tot blakende zon in Banneux."

 

Dat het scherm perfecte leesbaarheid biedt, ligt dan weer aan het feit dat werd geopteerd voor een 10 mm SMD LED-scherm. Op de foto met de uitslag van de dagzege, kan je zowat elk lettertje perfect onderscheiden. Novid verlegt opnieuw de lat qua kwaliteit. 

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures