Italiaans aperitieven op kantoor

Italiaans aperitieven op kantoor

Met de zomer in het vooruitzicht is jouw bedrijf misschien ook op zoek naar een originele en zonnige receptieformule. Heb je geen zin in traditionele schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor je receptie dan is aperitieven op zijn Italiaans wellicht jouw ding!

 

Aperitivo Italiano is het aperitief-, drink- of receptiemoment bij uitstek en komt rechtstreeks overgewaaid uit Milaan. Samen met je medewerkers, zakenpartners en klanten geniet je van de specifieke flavours en sfeer die het mediterrane aperitief typeren. Aperitivo Italiano maakt overvloedig gebruik van de rijke geschiedenis aan heerlijke Italiaanse aperitiefdrankjes en antipasti.

 

Deze originele formule is een creatie van The Bartenders Company. Zaakvoerder Peter Grunewald is enthousiast over het concept: "De voorbije twee jaar zijn we uitgegroeid als expert op dit gebied en daar zijn we trots op. Al tijdens Culinaria 2011, het walhalla van de fijnproevers, kregen we appreciatie voor onze expertise over de Italiaanse aperitiefdrankjes. Nu weten ze ons ook te waarderen op tal van zakelijke events. En zelfs door de rasechte Italianen, met hun sterke voorkeur voor tradities, worden onze drankjes en antipasti gesmaakt!"

 

Wil jij ook de echte Italiaanse sfeer te beleven op kantoor, informeer dan voor de interessante formules. Voor 1042 euro excl. btw, beleef je een 2 uur durend Italiaans receptiemoment voor 50 personen. Daarin zijn inbegrepen 8 staantafels, 2 antipasti-borden per tafel, alle aperitiefdrankjes, glazen, dranken, 1 bartender en 1 persoon voor de service. Optioneel kan je nog wrap broodjes bijbestellen als alternatief voor de minisandwiches (+1,45 euro excl. btw). Wens je een uitgebreid antipastibuffet of broodjeslunch op zijn Italiaans als middaglunch en/of receptieformule dan maakt The Bartenders Company graag een offerte.

www.aperitivoitaliano.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Advertenties