Event Tech Circus brengt technologie en events samen

Event Tech Circus brengt technologie en events samen

Technologie en events: het is een razend snelle evolutie. Daar speelt Event Tech Circus op 7 mei in Amsterdam op in. Het event brengt de stakeholders van de actuele evenemententechnologie samen: start-ups, organisatoren en investeerders. De 3 partijen knopen gesprekken met elkaar aan en leggen een stevige basis voor een duurzame samenwerking.

 

Als er één sector is waar technologie de evolutie spectaculair versnelt, dan is het wel de eventsector. Met Event Tech Circus Amsterdam formuleert organisator Gallus Events een antwoord op deze uitdaging. Het event brengt de voltallige Europese evenementenbranche samen met als doel een open en geëngageerd klimaat te creëren dat organisatoren en hun evenementen ondersteunt.

 

Het evenement is zo ontworpen dat eventorganisatoren, start-ups en investeerders open en vrij met elkaar kunnen praten. Het Circus moedigt de industrie aan om samen te werken in het creëren van een technologische omgeving voor evenementen.

 

Event Tech Circus heeft een niet alledaagse en uitdagende format. Het evenement zelf vindt plaats op 7 mei van 9 tot 18 u. Maar de deelnemers zijn ook een volledige dag voor en na het evenement aanwezig om de tech start-up die ze hebben gekozen mee te ondersteunen. Voor zo'n gedurfd en innovatief concept koos organisator Gallus Events voor het levendige Amsterdam als locatie. De Nederlandse event community was er snel bij om dit Circus te ontvangen.

 

Wat anderen er van vinden

Julius Solaris van Event Manager Blog beschrijft het concept als volgt: "Dit is een heel inspirerend idee: de technologische spelers samenbrengen met als gemeenschappelijk doel de organisatoren in het middelpunt van de event-technologie te zetten. Geen enkel ander evenement in de wereld doet dit!"

 

Laura Garratt, Events Manager van de World Youth Student & Educational Travel Confederation in Amsterdam, drukt haar opwinding uit: "Het is geweldig dat een dergelijk innovatief evenement plaatsvindt in Amsterdam. We sturen ons hele evenemententeam mee. Het programma ziet er fantastisch uit. En de nieuwste technologieën ontdekken is een echt pluspunt."

 

Organisator William Thomson van Gallus Evenementen stelt het als volgt: "Event Tech Circus vindt plaats om een positief verschil te maken in een sector waarin we graag werken en die we met plezier ondersteunen."

 

Event Tech Circus vindt plaats op 7 mei in RAI in Amsterdam van 9 tot 18 u. 

www.eventtechcircus.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Apéroboxen als eindejaarsgeschenk en als alternatief voor de Nieuwjaarsrecepties
Grunewald.bar|
27 November 2021

Gezien de explosie in aanvragen en bestellingen de laatste 10 dagen, is het duidelijk dat we terug online zullen klinken op het nieuwe jaar.


Maar niet getreurd, zoals de voorbije 18 maanden, staan we er met Grunewald.bar klaar voor om jullie drink op te smukken.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Advertenties