Plaats jouw vacatures op eventplanner!

Plaats jouw vacatures op eventplanner!

Ook op zoek naar een geschikte medewerker? Dat is vandaag niet evident in de eventsector. Al eens gedacht aan eventplanner.be als jobkanaal? Wij plaatsen jouw vacatures!

 

Jij wil de juiste medewerker op de juiste plek. En in de eventsector betekent dat: medewerkers die kicken op flexibele werktijden, die creatief zijn en lef hebben en die weten dat bij een evenement heel wat meer komt kijken dan op het eerste zicht lijkt. Kortom: witte raven. En die vind je niet overal. Gelukkig is er een plaats waar je veel van dat soort mensen kan vinden: eventplanner.be

 

 

Grootste visvijver voor eventjobs

Met eventplanner.be heb je het grootste bereik in jouw doelgroep en dat zowel in België als Nederland. Maandelijks bereiken onze media (website, tv, nieuwsbrief, social media) meer dan 179.000 bezoekers. Met een jobposting op onze website weet je dus zeker dat je 2 maanden lang in de juiste doelgroep vist. Want zo lang blijft je vacature online. Bovendien krijgt ze een prominente plaats in de nieuwsbrief die 2x per week naar meer dan 50.000 abonnees gaat.

 

 

Post je job gratis!

Een standaard vacature plaatsen is kosteloos voor eventbedrijven en eventlocaties die op onze site een premium bedrijfsprofiel hebben. Ben je al adverteerder? Surf dan snel naar het aanmeldingsformulier en zet je vacature meteen helemaal gratis online. Dat gaat heel gemakkelijk en snel. Nog geen adverteerder? Een uitgebreid bedrijfsprofiel heb je al vanaf 190 euro per jaar!

 

 

Op zoek naar een job?

Ben je op zoek naar een uitdagende job in de eventsector? Neem dan snel een kijkje in ons gespecialiseerde aanbod vacatures: eventplanner jobs. Of registreer je op onze nieuwsbrief en ontvang 2 maal per week alle eventjobs gratis in je mailbox. 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe zorg je ervoor dat je gasten hun 'goodie bags' niet weggooien?

Hoe zorg je ervoor dat je gasten hun 'goodie bags' niet weggooien?

Oostende is de ideale meeting bestemming, ook in het najaar

Oostende is de ideale meeting bestemming, ook in het najaar

Daaahaaag vakantie... Hallo realiteit! 5x motivatietips

Daaahaaag vakantie... Hallo realiteit! 5x motivatietips

Advertenties