Ontvang je gasten in stijl in het gerenoveerde Bell-gebouw

Ontvang je gasten in stijl in het gerenoveerde Bell-gebouw

Organiseer je een vergadering of een evenement? Ontvang jouw gasten dan in een hoogwaardige vergaderlocatie. Den Bell in Antwerpen combineert Art Nouveau-architectuur met moderne technologie.

 

Een unieke wenteltrap verbindt de twaalf verdiepingen tussen de panoramazaal en de foyer. Daartussen vindt u moderne zalen, waar u uiteenlopende activiteiten kunt organiseren.

 

Den Bell als filmset en perslocatie
De fictiereeks Wolven is sinds november 2012 te zien op Eén (B). De televisiezender stelde de nieuwe serie in Den Bell voor aan de pers.

 

"De persvoorstelling vond plaats in het auditorium", vertelt de woordvoerder van de VRT. "Het is een mooie en moderne zaal met een cinemagevoel. Net waar we op zoek naar waren. Daarnaast is Den Bell goed bereikbaar voor journalisten die vanuit de verschillende uithoeken van Vlaanderen komen."


"Den Bell is een prachtig gerenoveerd gebouw. Wie de reeks goed bekijkt zal de trappenhal en de verschillende zalen zeker herkennen."

 

Congres over Bruto Nationaal Geluk
Zo'n 140 belangstellenden verzamelden in de foyer en het auditorium van Den Bell voor een congres over Bhutan en het Bruto Nationaal Geluk. De drie volgende avonden werden er films en documentaires getoond tijdens het Festival van de Verbeelding.


Volgens organisator Maarten De Smet van de Universiteit voor het Algemeen Belang is Den Bell heel goed bereikbaar. "Het is een professionele omgeving voor een congres. Het auditorium is dan weer aangenaam om in te ontspannen en naar de films te kijken. Het personeel, dat zorgde voor de technische ondersteuning, was vriendelijk en bekwaam."

 

Opleiding met goede voorzieningen
Het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (AGIV) zocht naar een geschikt opleidingslokaal met ICT-infrastructuur, een snelle internetverbinding en goede ligging in de stad Antwerpen.


"De locatie voldeed helemaal aan onze vereisten", vertelt Luc De Kock, organisator van de opleiding bij AGIV. "Wij wilden voor de opleiding vooral mensen in de omgeving van Antwerpen aantrekken. Den Bell is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het opleidingslokaal was prima uitgerust."

www.antwerpen.be/denbell

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures