BYLEI brengt twee werelden samen

BYLEI brengt twee werelden samen

BYLEI ontwikkelde, produceerde en regisseerde de geweldige opening in de nieuwe showrooms van BMW en MINI Van Laarhoven op vrijdag 23 november. BYLEI nam de totale regie in handen van de ontwikkeling van de uitnodiging tot en met het parkeerbeheer.

 

"We kregen als grote uitdaging om voor een vast bedrag een feestelijk, stijlvolle en onvergetelijke avond voor ruim 600 relaties, vrienden en bekenden van de familie en bedrijven te organiseren. Gewoon goed, passend bij deze tijd.", aldus Lei Willems van BYLEI.

 

De ontvangst werd gekenmerkt door de informele sfeer, vertaald in de twee verschillende werelden (en doelgroepen) van BMW en MINI. De stijlvolle en elegante wereld van BMW in de huiskleuren wit, grijs en blauw, ondersteund door charmante gastvrouwen, smaakmakende catering BYLEI, DJ's en elegant interieur. Zelfs de stikstofhapjes ontbraken niet.

 

Bij MINI kwam de meer rebelse 'URBAN WORLD' naar voren in de tijdelijke MINI CLUB. In de trendy kleuren zwart, oranje en rood was de showroom tijdelijk ingericht als heuse danceclub inclusief vrouwelijke DJ's, cocktailshakers en roller skatende bediening.

 

Een geslaagd concept met alleen maar tevreden gasten en opdrachtgevers. Wederom een creatie BYLEI. Op het juiste moment, op de juiste plaats dromen realiseren.

 

BYLEI heeft de afgelopen jaren voor onder andere Porsche, Aston Martin, BMW, MINI en Landrover diverse introducties en openingen geregisseerd. "BYLEI is altijd op zoek naar de echte emotie - een traan, een lach of kippenvel - en is pas tevreden wanneer een evenement een echt WOW-gevoel oproept. BYLEI maakt dromen waar!" sluit Lei af.

 

Samen knallen op 2013?

Heeft u in het nieuwe jaar iets te vieren? "We verzorgen dit graag knallend voor u. Als extra sprankeling is de welkomstcocktail BYLEI. Wij bieden alle gasten een heerlijk glas mousserende wijn aan. Samen proosten? Samen fascineren? Wij zijn er voor u". Voor meer informatie kan je terecht op onderstaande website.

www.bylei.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures