Biljart, feesten en food onder één dak

Biljart, feesten en food onder één dak

Salpho-Biljartcenter Frédéric Caudron combineert op een verrassende manier een professioneel biljartcentrum met een klassevolle bistro en multifunctionele feestzaal. Lijkt deze unieke combinatie de geschikte locatie voor je event, ga dan zeker eens langs in dit pas gerenoveerde pand aan de Salphensebaan in Oostmalle.

 

Internationale biljarttopper Frédéric Caudron, de nummer 1 op de wereldranking, is één van de drie initiatiefnemers van het modernste biljartcenter van België. Alle biljarts staan op ingenieuze liften. Computers berekenen nauwgezet de scores. Elke week vinden in het centrum competities op wereldniveau plaats.

 

Maar de initiatiefnemers beperken zich niet tot de carambole. Bij bistro Salpho Food & Drinks vind je een uitgelezen menukaart en indrukwekkende wijnkaart. Proef zeker ook de specialiteit van het huis: varkenswangetjes Salpho op basis van Westmalle bier. Het complex beschikt bovendien over multifunctionele feestzalen voor groepen van 40 tot 250 personen. Dat het team van Salpho 15 jaar ervaring heeft met feesten en evenementen, blijkt uit de minutieuze inrichting en uitrusting van de flexibele ruimtes: LCD schermen en rolschermen, voorzieningen voor lichtplafonds en geluidsinstallaties, isolerende afscheidingswanden, een aparte ingang en vestiaire, ... En als het weer meezit, kan je ook op het terras en op de parking je gasten ontvangen.

 

Salpho-Biljartcenter Frédéric Caudron is uitzonderlijk goed bereikbaar. Het ligt net buiten het centrum van Oostmalle en op 5 km van de E34/E313. De bushalte ligt op wandelafstand. Noteer ook deze tip voor bierliefhebbers: de Trappistenroute ligt vlakbij.

www.salpho.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures