Grote schermen voor kleine budgetten

Grote schermen voor kleine budgetten

Novid is gekend voor zijn uitgebreide gamma LCD-walls. Je ziet ze tegenwoordig dagelijks op TV; schermen met een héél hoge resolutie, samengesteld uit verschillende schermen met een minuscule rand.

 

Zo bouw je met een 2x2-, een 3x3- of grotere configuratie makkelijk een 16/9-formaat HD breedbeeldscherm van enkele meters breed. Al kan je ook creatief omspringen met de samenstelling. Zo werkte Novid samen met het productionele team achter het Belgische tv-programma 'Blokken' een scherm uit van maar liefst 18 meter breed en ... 58 cm hoog!

 

Om een alternatief te bieden aan mensen die zelf aan de slag willen met 'grote' schermen (standbouwers, geluids- en lichtbedrijven, exposanten, ...) heeft Novid ook een uitgebreid aanbod van 'Stand-alone' schermen in huis. De nieuwe LED-technologiëen maken van de schermen flinterdunne pluimgewichten. En dat maakt het de installeerder des te makkelijker. Zo weegt een standaard 46" LCDscherm, met een breedte van 106cm nog slechts 12kg. Daarenboven is het slechts 3cm (!) dik en heeft het een ingebouwde HD-mediaspeler én luidsprekers. Van 'plug & play' gesproken!

 

Nieuw vlaggenschip

Het nieuwe vlaggenschip van de Novid-vloot is de Samsung ME75B. Een scherm van maar liefst 168 x 96 cm. Het scherm weegt nog slechts de helft van vergelijkbare schermen van de vorige generatie: 44kg. Dus valt het ook makkelijk op te hangen voor eenieder. Twee sterke personen hangen het zo in z'n beugel. Met dit soort schermen geeft Novid klanten de kans op een realistische manier te besparen. Transport en installatie zijn immers kosten die algauw oplopen als het over de installatie van slechts enkele schermen gaat. Maar zelf grote schermen installeren is vanaf nu écht haalbaar, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gebrek aan technische kennis. Een echte eye-catcher dus, die geen aanslag pleegt op jouw budget.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures