Mr & Mrs Proper - G4S Event Solutions introduceert soft cleaning

Mr & Mrs Proper - G4S Event Solutions introduceert soft cleaning

Een evenement organiseren is niet eenvoudig. Je wordt als organisator serieus op de proef gesteld om alles in goede banen te leiden. G4S Event Solutions is er om jouw werk te verlichten en je een pak troubles uit handen te nemen. Dat gaat van onthaal en logistieke ondersteuning tot beveiliging.

 

"In ons streven om als single point of contact op te treden, breiden wij onze dienstverlening nu uit met 'soft cleaning services'. Dat scheelt weer een hoop werk voor jou", aldus Alain D'Haese, Manager Event Solutions.

 

De eerste én laatste indruk telt

"Je hebt maar één kans om een goeie eerste indruk te maken. Daarom werkt G4S Event Solutions enkel met de beste mensen om jouw event memorabel te maken, van het begin tot het einde. Maar ons werk houdt niet op als de laatste mensen vertrokken zijn en de muziek uitdooft. Met onze soft cleaning services zorgen wij ervoor dat jouw event in schoonheid wordt afgesloten. Ook in de letterlijke betekenis."

 

Opgeruimd staat netjes

"Orde, netheid en onberispelijke hygiëne. Dat mag u van onze cleaning services verwachten. En dan bedoelen we niet dat we er met de grove borstel doorheen gaan en met grote geautomatiseerde machines jouw locatie op- en ontruimen voor grof geld. Wij richten ons meer op het manueel schoonmaken van kleine tot middelgrote events. Binnen en buiten. In zalen en tenten of op locaties die tijdelijk worden ingericht voor jouw event. Gewapend met functioneel uitgeruste poetskarren en schoonmaakmiddelen die ecologisch verantwoord zijn. Voor een event dat een grote indruk nalaat maar slechts een kleine afdruk."

 

Ook kwiek in logistiek

Sinds de overname van specifieke expertise en diensten van To B-Seen biedt G4S Event Solutions ook logistieke en facilitaire eventondersteuning. Onder de noemer 'Event Support' verzorgt G4S onder andere verhuur en opslag van materiaal. Dat kadert eveneens in de verruiming van het dienstenpakket en de ambitie om organisatoren van a tot z te ondersteunen bij hun events.

 

Meer weten?

Wil je ook een event waarvan iedereen geniet, zonder kleerscheuren huiswaarts keert en dat vlekkeloos verloopt? Neem dan vrijblijvend contact op met het G4S team van professionals op +32 (0)2 788 40 60 of via eventsolutions@be.g4s.com.

www.g4s.be/events
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

Advertenties