Meer licht voor jouw geld!

Meer licht voor jouw geld!

Novid blijft investeren in nieuwe technologieën, dat weet je ondertussen wel. Dit keer is het in DLP projectoren. Het aanbod van Panasonic projectoren wordt uitgebreid met enkele interessante modellen voor de event sector.

De Panasonic PT-DZ21K wordt het vlaggenschip van de verhuurvloot. Met een lichtopbrengst van maar liefst 20000 (!) ansilumen, contrastratio van 10000:1 en een gewicht van slechts 43 kilo is het hét toestel waarop iedereen zat te wachten. Makkelijk inzetbaar, eenvoudig te riggen met zijn 'easy-frame', en aan een ongeziene prijs! Reken op prijzen waar je bij andere firma's met moeite een 18000 Lumen projector voor huurt. En dankzij de UHP-lampen huur je deze projector goedkoper voor langere periodes dan projectoren met Xenon-lampen. Standaard voorzien van ondermeer 3G-HDSDI input. Jouw FullHD presentatie zag er nog nooit zo goed uit! 

 

LED

Naast projectie blijft Novid inzetten op LED technologie, zo ook bij de Formule 1 in Francorchamps. De av-leverancier van de grote prijs F1 zag in de LEDwall van Novid de oplossing die hij nodig had: hoge resolutie én hoge lichtopbrengst in grote getalen. Novid plaatste meerdere honderden vierkantemeters LEDschermen rondom het parcours. "We mogen met recht en reden trots zijn op deze unieke, Belgische prestatie", aldus Wouter Van Beirendonck.

Novid vernieuwde recent nog zijn indoor LED park. Met de komst van de 6mm indoor LED met 'black body' diodes, wordt aan de belangrijkste verzuchtingen van klanten voldaan: hoger contrast, maar voor een aanvaardbare prijs. Zowel voor TV-toepassingen als voor standbouwers is er eindelijk een perfecte combinatie van briljante LEDschermen aan haalbare prijzen mogelijk. "Dat was écht de bottle-neck doorheen de afgelopen crisisjaren. De prijs van een 6mm LED ligt om en bij de prijs van een LCD-wall. Het is maar net wat je wil: hoge resolutie bij lagere lichtopbrengst (LCD-wall) of sprankelende, opvallende presentaties bij een wat lagere resolutie (LEDwall)", besluit Wouter.

www.novid.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties