Aperitivo Italiano verrast eventprofessionals tijdens event 12

Aperitivo Italiano verrast eventprofessionals tijdens event 12

Tijdens event12 vierde eventplanner.be /.nl uitgebreid haar 10-jarig bestaan én de officiële lancering van de volledig vernieuwde site. Hét hoogtepunt van de festiviteiten was de exclusieve standborrel waarop we 100 eventprofessionals trakteerden op een Aperitivo Italiano.

 

Aperitivo Italiano staat voor de fijnste, typisch Italiaanse 'antipasti', geserveerd bij overheerlijke aperitiefdrankjes van niveau, Italiaanse wijnen en een alcoholvrij alternatief. Kortom, de ideale mix om in ontspannen sfeer te netwerken en te aperitieven. Zij die er bij waren, kunnen dit zeker beamen. Aperitivo Italiano is niet alleen top-catering, maar ook een hele beleving die mensen meteen in de juiste sfeer brengt.

 

De eventplanner.be /.nl borrel vond plaats op de eerste beursdag van event12. Maar ook tijdens de 2de dag ging het feest nog door. We verwenden onze gasten met een magische cocktail die geboekstaafd staat als de award-winning 'Asian Daiquiri' en ontworpen is door Peter Grunewald van The Bartenders Company.

 

Winnaar cocktailworkshop

Onder de aanwezige gasten van het lanceringsevent rond de nieuwe eventplanner.be /.nl werd een cocktailworkshop verloot. Winnaars zijn de mensen van Toverland. Zij mogen met hun collega's samen pittige cocktails gaan shaken! Aangeboden door The Bartenders Company.

 

Creatieve bartending

The Bartenders Company verzorgt cocktails en cocktail workshops op locatie. Met Aperitivo Italiano ontwikkelde deze creatieve cateraar een apart concept. Het is een alternatieve formule, een combinatie van Italiaanse dranken en fijne hapjes, uitermate geschikt om traditionele en soms eentonige of saaie recepties op een originele manier op te vrolijken.

 

Wil je Peter Grunewald van The Bartenders Company zelf eens aan het werk zien? Kom dan in november zeker even langs op de eventplanner.be /.nl stand tijdens Festivak. Ook dan is The Bartenders Company weer van de partij met de lekkerste cocktails. Tot op Festivak 2012?

grunewald.bar

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures