Home Boxx Nieuwegein biedt Wifi aan tijdens beurzen en evenementen

Home Boxx Nieuwegein biedt Wifi aan tijdens beurzen en evenementen

Organisaties die hun evenement in Home Boxx Nieuwegein organiseren kunnen daar voortaan gebruik maken van draadloos internet. Deze dienst biedt Home Boxx Nieuwegein in samenwerking met The Event Engineers aan (naast de al aanwezige ADSL-lijnen en KPN Hotspot).

 

Vast internet en Wifi zijn inmiddels veelgevraagde diensten tijdens evenementen. De Home Boxx voorziet nu in deze diensten. Tijdens (vak)beurzen, personeelsfeesten en productpresentaties kunnen bezoekers gebruik maken van een tijdelijke Wifi-verbinding en vaste aansluitingen. Deze verbindingen worden aangelegd door The Event Engineers, specialist in technische ondersteuning van bedrijven in de evenementen branche.

 

Fabienne Stuart, event manager Home Boxx Nieuwegein: "Klanten van de Home Boxx kunnen hun evenement volledig zelf inrichten, dat wil zeggen met hun eigen cateraar en leveranciers, maar kiezen er ook vaak voor de organisatie volledig uit te besteden. Dat geldt ook voor het leveren van tijdelijk internet en Wifi. De vraag naar draadloos internet tijdens evenementen is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarom bieden wij deze dienst nu samen met The Event Engineers aan."

 

Ward Erhart, directeur Event Engineers: "De Home Boxx is een mooie toevoeging aan onze evenementenlocatie portefeuille. We hopen veel klanten van Home Boxx Nieuwegein in de toekomst te mogen voorzien van een Wifi-verbinding."

 

Home Boxx Home

Boxx Nieuwegein is de beurs- en evenementenlocatie om een evenement een eigen identiteit te geven. De Home Boxx bestaat uit twee verdiepingen van ruim 6.500 m² per verdieping. Klanten van de Home Boxx zijn vrij in hun keuze van cateraar en andere toeleveranciers. De Home Boxx is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en A12 en heeft 1200 gratis parkeerplaatsen. De locatie is uitermate geschikt voor o.a. personeelsfeesten, productpresentaties en beurzen. Home Boxx Nieuwegein is een project van TCN, een projectontwikkelaar met jarenlange ontwikkelings- en managementervaring op het gebied van evenementenlocaties.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures