Het ideale glas voor jouw event

Het ideale glas voor jouw event

Het evenementen- seizoen 2012 barst binnenkort los. Gezellige braderieën, sportieve evenementen of stevige concerten. Ongetwijfeld komt er dan ook voor jou een moment waarop nagedacht wordt over de invulling van drinkglazen.

 

Wordt het plastic of glas? Valt de keuze op plastic, dan is PETglazenDirect een perfecte partner. De glazen van PETglazenDirect bieden namelijk vele voordelen:

  • ze zijn vervaardigd uit PET en daarom stevig, onbreekbaar en splintervrij 
  • de schuimkraag van het bier blijft uitstekend in takt 
  • na gebruik kunnen de glazen worden ingezameld voor hergebruik. 

"Kortom de glazen zijn niet alleen veilig, praktisch, hygiënisch, maar ook verantwoord!", aldus PETglazenDirect.

 

Uitstekende promotie van jouw merk of event!

Logo, productaanduiding of een andere opvallende boodschap? "Dat is voor ons geen enkel probleem. Alle PET-glazen zijn perfect te bedrukken. 1 kleur of full colour: aan jou de keuze. Feit is dat PET glazen perfecte communicatiedragers zijn voor voorbeeld grootschalige festivals, productintroducties, bedrijfspresentaties en andere evenementen. Een goede reclame die echt door iedereen wordt gezien."

 

Snel besteld en gratis geleverd

Verrassend snel geleverd, tegen een concurrerende prijs dat is waar PETglazenDirect voor staat. Op ieder gewenst adres in Nederland en België en vanaf € 100 gratis bij jou afgeleverd! 200cc, 250cc of 300cc? De webshop helpt je snel en eenvoudig de best mogelijke oplossingen voor jouw drinkglazen te vinden.

 

Grote hoeveelheden = op-maat offerte

Wil je grotere hoeveelheden bestellen voor één aflevermoment (event), ook dan kun je uitstekend bij PETglazenDirect terecht. Neem voor een scherpe, klantspecifieke offerte contact op met onze klantenservice (klantenservice@packagingdirect.nl) of bel met het servicenummer: Nederland: 0900-7770050 (€ 0,10 per minuut) - België: 0900-70143 (€ 0,50 per minuut)

 

PETglazenDirect is onderdeel van PackagingDirect: dé online aanbieder van verpakkingsoplossingen. Via onze webwinkel kun je rekenen op het beste advies voor al jouw specifieke verpakkingsuitdagingen.

www.petglazendirect.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Advertenties