De juiste M/V op de juiste plaats

De juiste M/V op de juiste plaats

Bij de organisatie van een evenement komt heel wat kijken. Je moet een doelstelling bepalen en een doelgroep definiëren, een locatie kiezen en een uitnodigingstraject plannen, een boodschap formuleren in verschillende communicatiedragers, noem maar op.

 

Zelfs wanneer je al die zaken onder controle hebt, staat of valt alles uiteindelijk met de mensen die het allemaal moeten waarmaken. "Die mensen, dat is ons belangrijkste kapitaal en jouw beste garantie op een vlot verloop van jouw evenement", aldus Alain D'Haese, Manager G4S Event Solutions.

 

De juiste M/V op de juiste plaats

G4S Event Solutions levert human capital voor al jouw events. "Onze roots liggen in bewaking en beveiliging. We gaan er dan ook prat op dat we op dat gebied onovertroffen zijn en een lange en vlekkeloze staat van dienst hebben. De meest grootschalige, complexe en prestigieuze evenementen werden door ons succesvol beveiligd en in goede banen geleid. Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan dat. Van parkingboy tot VIP-hostess, van animatieteam tot shuttle drivers, we stellen ze allemaal tot uw dienst via één single point of contact. Dat reduceert aanzienlijk het aantal toeleveranciers waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Waardoor u minder kopzorgen heeft. Waardoor er minder misverstanden zijn. Kortom, een pak minder stress. Goed meegenomen, toch?"

 

Een foutloos parcours van a tot z

Als je G4S een beetje kent, dan weet je dat het bedrijf niet alleen groot, ervaren en veelzijdig is. "We zijn ook ambitieus, innovatief en groots in alles wat we doen. Dat komt omdat we leren uit het verleden en luisteren naar onze klanten". Die willen niet alleen gespecialiseerde teams tijdens een event maar ook voor en na. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidscoördinatoren die de locatie evalueren. Of logistieke medewerkers die voor in- en uitladen zorgen. Of mensen die een duidelijke en veilige signalisatie realiseren. Iedereen dus die op een of andere manier kan bijdragen aan een geslaagd event.

 

Met man en macht, mensen en middelen

"Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat benadrukken we maar al te graag. Met de juiste tools kunnen ze echter nog een stap verdergaan. Het verschil maken als het ware. Die tools en diensten zijn ook onze 'dada'. De lijst is opnieuw te lang om op te sommen maar we zetten er graag enkele in de verf. Cash management bijvoorbeeld, van ticketverkoop, het verhuren van betaalterminals tot het veilig transporteren van geld. Of crowd control om grote massa's en hevige fans in bedwang te houden. Of nog: EHBO- en brandweerpersoneel. Zelfs voor de opslag van goederen beschikken we over de nodige locaties en ondersteunend personeel"

 

Track record

"Soms is het moeilijk bescheiden te blijven. We zijn dan ook zo trots op wat we voor onze klanten hebben mogen realiseren" Alleen al in 2011 haalde G4S Event Solutions meer dan 10 miljoen euro omzet en ondersteunde organistoren van beurzen en congressen, b-to-b events en incentives, muziekfestivals en concerten, culturele en sportieve evenementen. Het nog beter doen in 2012 wordt moeilijk maar G4S houdt wel van een uitdaging. Misschien heb jij wel iets in petto voor hen? Contacteer G4S vrijblijvend op 02 788 40 60 of via eventsolutions@be.g4s.com. Ons team van event professionals staat voor je klaar!

www.g4s.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties