Hotel Christel Cabanier: dertiende meest trendy hotel ter wereldHotel Christel Cabanier: dertiende meest trendy hotel ter wereld

Het Brusselse Hotel BLOOM! van Christel Cabanier, ex-juryllid in Mijn Restaurant, staat bij de TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2012 op de dertiende plaats in de lijst van meest trendy hotels ter wereld.

 

Het is het enige Belgische hotel dat in de lijst opgenomen is en Europees bekeken staat het hotel op de zesde plaats. Het Amsterdamse hotel citizenM doet nog beter en eindigt op de 3de plaats.

 

'We zijn heel blij met onze plaats', zegt Christel Cabanier. "De tijd dat mensen een reisbureau binnenwandelden om een hotel te boeken, ligt achter ons. Steeds meer gasten boeken online waarbij ze zich steeds meer baseren op het advies van beoordelingssites zoals deze."

 

Of het aantal boekingen nu ook in de hoogte zal schieten, blijft nog even afwachten. "Dat Hotel BLOOM! mee in de top 20 staat als enig Belgisch hotel, is heel positief voor ons, waardoor we uiteraard op de kaart worden geplaatst", aldus Cabanier.

 

Alle winnaars van de TripAdvisor Travellers' Choice komen voort uit miljoenen recensies van reizigers over de hele wereld. De awards worden al voor de tiende keer uitgereikt. Op www.tripadvisor.com/travelerschoice staat de volledige lijst van Travellers' Choice 2012.


Bron: De Standaard 11/02 via License2Publish - 12-02-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten
Drones serveren (en morsen) drankjes op evenement... Drones serveren (en morsen) drankjes op evenement...
Reputation management voor events steeds belangrijker Reputation management voor events steeds belangrijker
Advertenties

In de kijker

Aggreko

Aggreko

Reliable and sustainable power, whenever and wherever you need it!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Dinsdag
Meer weer

Vacatures

 1. 27-04 Commerciële Medewerker Reservatiedienst
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 25-04 Office & Event Coördinator
  DreamTeam-Animaties
  Antwerpen
 3. 25-04 Applicatieconsultant Smart Event Manager
  Voorraedt
  Flevoland