MijnEvent.be bereikt kaap van 10.000 organisatoren

MijnEvent.be bereikt kaap van 10.000 organisatoren

Met MijnEvent.be heb je als organisator alle tools in handen, om van jouw evenement een succes te maken.

 

MijnEvent heeft kantoren in Gent en Breda, en daar worden momenteel bubbels geschonken om de 10.000ste organisator welkom te heten op het platform.

 

"MijnEvent is een totaaloplossing voor organisatoren, waarmee je alle communicatie vóór, tijdens en na het evenement kunt verzorgen. Deze communicatie begint met het gratis aankondigen van het evenement in de kalenders van kranten en op sociale media zoals Facebook en Twitter. Daarna volgt de online ticketverkoop en bezoekersregistratie, ook een gratis dienst voor organisatoren (de ticket koper betaalt een klein bedrag extra per ticket). Tijdens het evenement worden bezoekers op de hoogte gehouden met een eigen mobiele applicatie van het evenement. Tot slot kan na het evenement de mailing tool gebruikt worden om de bezoekers te bereiken.", vertelt Hans Nissens, één van de oprichters van MijnEvent.

 

"Onze gebruikers zijn heel gevarieerd. MijnEvent wordt gebruikt door festivals, sport evenementen, cultuurcentra en zalen. Maar ook conferenties en beurzen gebruiken MijnEvent om hun bezoekers te registreren en een CRM databank met e-mail adressen op te bouwen", aldus Hans Nissens.

 

Het succes blijft dan ook niet uit. Onlangs werd de 10.000ste organisator opgetekend. "Uiteraard blijft het gratis aankondigen van het evenement de meest gebruikte functie.", aldus nog Hans Nissens. "Naast online ticketverkoop en bezoekersregistratie, zijn ook onze mobiele apps zeer populair. Een organisator kan een eigen app voor iPhone, Android en andere smartphones samenstellen. Die app fungeert als een mobiele gids van het evenement, met interactief plattegrond, een agenda, sociale media integratie en nog veel meer."

 

Tot slot vertelt het enthousiaste team van MijnEvent ons nog dat ze deze maand 3 nieuwe functies heeft toegevoegd aan het platform: een vernieuwde seating module zodat bezoekers zelf een zitplaats kunnen kiezen, een mailing tool om eenvoudig mailings te versturen naar bezoekers en andere email bestanden, en een gratis mobiele applicatie voor de organisator zelf, om op elk moment de ticket verkoop en bezoekersregistraties op te volgen en om tickets te scannen met een iPhone of Android smartphone.

www.mijnevent.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures